Region

Svet

Preminuo Aki Rahimovski, frontmen grupe Parni valjak!

Preminuo Aki Rahimovski, frontmen grupe "Parni valjak"! Tužnu vest potvrdili su na službenoj Facebook stranici grupe "Parni valjak".

Preminuo Aki Rahimovski, frontmen grupe Parni valjak! Screenshoot/Facebook






"Za malo nježnosti, na sve ću pristati, za malo nježnosti, da mogu zaspati'. Dragi prijatelji, s neopisivom tugom u srcu vam javljamo da je danas, 22.1.2022. zauvijek zaspao Aki Rahimovski."



 


Aki se 2018. godine vratio svom poslu i o tome rekao:


- Vratio sam se na scenu pre oko dve nedelje, radimo sve koncerte koje smo otkazali zbog mog zdravstvenog stanja. Dosta radimo sada, punom parom, putujemo dosta i koncerti odlično prolaze. Novu godinu provodim u mom Skoplju napokon nakon toliko godina, uvek sam bio negde drugo ali ovog puta neću.

Kako je otkrio za Blic tada, lekari su mu rekli da se čuva stresa, a muzika je njemu pravi način za to.

- Nema stresa sada uopšte. Kad se popenjete na binu sve se menja, tu je adrenalin i ja postajem potpuno drugi čovek -  zaključio Aki Rahimovski.

 

Aki Rahimovski, pevač grupe Parni valjak, doživeo lakši moždani udar!



Poznati pevač nedavno je dobio treće dete. Vođa grupe "Parni valjak" je sa svojom 27 mlađom devojkom Barbarom dobio devojčicu, ali su oni svoju vezu držali daleko od očiju javnosti.







Ženio se dva puta. Iz prvog braka ima sina Kristijana, koji se kao slavni otac bavi muzikom. U drugom braku bio je sa Ingrid, a zajedno imaju ćerku Dinu. I pored toga što je ovaj brak trajao skoro četiri decenije, Aki se sa Ingrid nikada nije pojavio u javnosti, pa malo ko zna kako ona izgleda.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>