Region

Svet

Počelo je suđenje Alsinu Leventu za ubistvo Šabana Šaulića!

Počelo je suđenje Alsinu Leventu za ubistvo Šabana Šaulića! On se tereti za dvostruko ubostvo iz nehata. Suđenje bi moglo danas da bude i okončano, obzirom da je Turčin priznao krivicu.

Počelo je suđenje Alsinu Leventu za ubistvo Šabana Šaulića! Screenshoot/Instagram
Skoro tri godine od saobraćajne nesreće u kojoj su nedaleko od Bilefelda stradali Šaban Šaulić i Mirsad Kerić, a Slobodan Stojadinović zadobio teške povrede, danas, 20. januara, počelo je suđenje Turčinu Alsinu Leventu u Giterslohu, koji se tereti za dvostruko ubostvo iz nehata.

Čitava porodica Šaulić, udovica Gordana, kao i deca Mihajlo i Sanela, kao i sin poginulog Mirsada Kerića, pristustvuju suđenju koje izaziva ogromno interesovanje u javnosti do te mere da je sud dobio rekordan broj prijava za akreditacije predstavnika nemačkih, ali i medija iz okolnih država.

Suđenje bi moglo danas da bude okončano, budući da je Turčin priznao krivicu.

Osumljičeni za ubistvo Alsin Levent ušao u sudnicu sa kapuljačom na glavi, krijući se od okupljenih medija, među kojima je i Dojče Vele koji prati suđenje.

Goca Šaulić za pred suđenje rekla je za Informer da ne zna kako će pogledati u oči Turčina Alsina Leventa, koji je odgovoran za smrt njenog muža Šabana Šaulića.

Šabanovoj udovici je veoma teško što posle tri godine ponovo mora da prolazi kroz agoniju.

- Ne znam kako će mi biti kada vidim tog čoveka u sudnici. Sve to je za mene veliki šok. Košmar! Odvratno se osećam i sve to mi je stresno - pričala je Goca i tada dodala da će joj biti strašan i prolazak autoputem na kojem je njen muž poginuo:

- Tuga i bol za Šabanom nikada neće proći, a sada moja porodica i ja ponovo prolazimo kroz agoniju. Istu onu koju smo već preživeli pre skoro tri godine. Još na sve to sada moram da prolazim autoputem na kom je moj suprug izgubio život. Ne znam kako ću to da izdržim! U Nemačkoj ćemo Ilda, Sanela, Mihajlo i ja da ostanemo nekoliko dana. Osim suđenja, treba da završimo još neke porodične obaveze.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: telegraf.rs

Povezane vesti:


>