Region

Svet

Duško Tošić proslavio rođendan u muškom društvu!

Duško Tošić juče je proslavio 37. rođendan i to u muškom društvu! Za razliku od prethodnih godina, ovoga puta ga nije slavio u krugu porodice, već među prijateljima i to u rodnom Zrenjaninu.

Duško Tošić proslavio rođendan u muškom društvu! Screenshoot/Instagram
Na proslavi nije bilo nijedne ženske osobe, već je fudbaler bio okružen kako kolegama, tako i poslovnim saradnicima i prijateljima. 


Kako se vidi na društvenim mrežama, na žurki je bilo prilično veselo, orila se muzika do kasnih sati i u litrama su se pili šampanjac i ostala skupocena pića. 

Palile su se prskalice i bacale raznobojne konfete, a pristigla je i velika rođendanska torta sa figurama u obliku fudbalske lopte.


U veselom društvu ovoga puta nije se našla Duškova supruga Jelena Karleuša, što i ne čudi, obzirom na to da je Tošić dobio zabranu prilaska pevačici na 30 dana, nakon što je fizički nasrnuo na nju 7. januara u njihovom domu.


Jelena Karleuša je baš juče spakovala kofere i otputovala za Dubai, gde je sutra očekuje nastup.

Ono što je sve iznenadilo jeste to što Tošićeve ćerkice, Atina i Nika, nisu sa tatom proslavile njegov rođendan, a u moru onlajn čestitki koje su stigle fudbaleru, izostale su upravo one od mezimica. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/24 sedam

Povezane vesti:


>