Ostalo

Smeno

Hodnik je važan deo kuće! Ne privlačite negativnu energiju!

Hodnik je važan deo kuće i treba da bude uređen minimalistički! Ne privlačite negativnu energiju, držeći u njemu ove stvari! 

Hodnik je važan deo kuće! Ne privlačite negativnu energiju! Svet PlusPrema pravilima feng šuija, veoma je bitno kako vam je uređeno predsoblje, jer od njega zavisi kakva energija će vladati u vašem domu.

Zbog toga je bitno da se rešite nepotrebnih stvari, ali i obratite pažnju na pojedine predmete koje ne treba da držite u hodniku.

Hodnik je i prva protorija koju vaši gosti vide, pa je bitno da bude uređeno sa ukusom, kako biste ostavili lep prvi utisak.Prema verovanjima, ovo su stvari koje nikada ne treba imati u predsoblju:


1. Razbacane cipele i previše stvari na čiviluku

Predsoblje treba da bude minimalistički uređeno, sa što manje stvari. Uredan i čist prostor odiše mirom i hamornijom, a neuredan donosi negativnu energiju u dom. Razbacane stvari, cipele na podu i garderoba na čiviluku, kao i kanta za đubre, nikada ne treba da se nađu u predsoblju jer privlače loše vibracije.

 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!2. Zid kao blokada


Ukoliko u predsoblju imate zid koji je blizu vrata, to je znak negativne energije. Prema Feng šui tehnici, predsoblje treba da bude bez pregradnih zidova, po mogućnosti što prostranije. Ovo ne treba da podrazumeva da zid treba srušiti, već možete da iskoristite trik sa ogledalom.

Okačite ogledalo na taj zid, neka reflektuje slobodan prostor. Tako da kada uđete u prostoriju, odmah ćete videti odraz prostora u ogledu umesto samog zida. Važno je izbeći da se u odrazu ogledala vide ulazna vrata.


3. Neispravna vrata

Ako se vaša ulazna vrata kvare, škripe ili teško otvaraju, važno je da ih promenite ili popravite. Na energetskom nivoz, veruje se da problemi sa vratima otežavaju otvaranje novih mogućnosti. Zato se uverite da su vaša vrata bez pukotina, ogrebotina ili blokada.

Uklonite sve predmete koji ometaju slobodno zatvaranje ili otvaranje ulaznih vrata.


Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/najzena.rs


>