Region

Svet

Zorana Pavić: Detalji rigorozne dijete!

Detalji rigorozne dijete!  Pevačica Zorana Pavić nedavno je šokirala sve svojim fotografijama. Uspela je da posle 30 godina skine čak 30 kilograma, a sada otkriva i da je "bilo momenata kada je bukvalno ginula" zbog figure. 

Zorana Pavić: Detalji rigorozne dijete! Screenshoot/Instagram
"I nije bilo rezultata. Imala sam neki zdravstveni problem, ali ne bih o tome. Za ovo kako ja sada izgledam je zaslužan laserski centar i moja upornost i ogromna volja. Kada vidite prve rezultate onda imate i više volje da nastavite dalje i istrajete", priča Zorana za Telegraf.

Zorana Pavić  je otkrila i kako je uspela da skine višak kilograma, ali da joj ipak ostanu obline.

"Smejaće se svi, ali biću iskrena. Uradila sam neke baš rigorozne varijante. Kada sam krenula, molila sam se i rekla: 'Jao, Bože, samo nemoj da mi oduzmeš obline. Molim te, ostavi mi grudi i guzu. I on je uslišio moje molitve. Imam drugarice koje su izgubile grudi i zadnjicu. Meni se dugo nisu slagale kockice, sada vežbam baš dosta. Pošto sam se to molila i dogodilo se, ne znam kako, sada se i drugi šale: "Idemo i mi da se molimo", rekla je pevačica.

Pevačica je otkrila da liniju održava vežbama i rigoroznom dijetom, ali naglašava da je važno "da bude super u svojoj koži":

"Kada mi kažu da sam lepa, prema tome nemam nikakav odnos. Lepa, to je relativna stvar. Nekome je neko lep samo zato što ga voli. Možda nije meni i tebi. Magija nije u broju kilograma, magija je u nama. Onda ako se složi da tu magiju možemo da plasiramo, onda je to dar od Boga".

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski telegraf/kurir

Povezane vesti:


>