Zadruga

Parovi

Huso Mujić: Dragojevićima je bolje da ćute!

Dragojevićima je bolje da ćute! Dalilin otac, Huso Mujić teško je podneo Dejanovo samopovređivanje i kaže da je njemu najteže, odnosno da je u najgoroj situaciji od svih jer ne može ništa da učini.

Huso Mujić: Dragojevićima je bolje da ćute! Screenshoot/Instagram




Huso Mujić, otac Dalile Dragojević, prokomentarisao je haos koji se dogodio tokom proslave srpske Nove godine, kada je Dejan Dragojević sebi isekao glavu staklenom flašom zbog scene Dalile i Filipa Cara.


Dalilin otac rekao je da je proživeo pakao dok je gledao jezive scene,  a zatim opleo po porodici Dragojević.


- Da mogu da mu pomognem pomogao bih Dejanu, ali sam nemoćan. Nije mi dobro. Ja uopšte nisam za svađe koje se događaju između njega i Dalile. Ništa tu ne mogu da okrenem u njihovu korist. Ja sam u najgoroj situaciji od svih, ne mogu ništa da učinim, nerivram se - rekao je Huso Mujić.






- Sve gledam preko ekrana. Nije ničije dete lepo gledati kad se povredi, a kamoli Dejana koji je blizak meni. Plakao sam kao kiša kada sam gledao kako Dalila doziva Dejana. Mnoge su se sile usilile da se to rasturi. Neću da krivim nijedno ni drugo, želim samo da izađu živi iz rijalitija - rekao je Dalilin otac.


Huso je odgovorio i na optužbe Dejanove majke Biljane Dragojević da je on bacio crnu magiju na njihovog sina.


- Biljana komentariše mene, a ni ne poznaje me. Prvi sam podržao Dejana kada se dogodila preljuba, tako da je to najveća glupost koju Biljana priča da bacam crnu magiju. Ko uzme versku knjigu u ruke i pročita Islam, shvatiće da je to strogo zabranjeno u našoj veri. Dragojevićima je bolje da ćute - rekao je Huso za Blic.

Dejan i Dalila su godinama pokušavali da postanu roditelji, ona je čak išla i na vantelesnu oplodnju, ali je sve bilo bezuspešno, a evo šta je Biljana izjavila za Informer:

 Hvala Bogu što nisu dobili dete. Ja volim decu, imam ih troje i naravno da bih volela da dobijem unučiće. Nema ništa lepše, ali sam srećna što mi ih ona nije rodila. Ona je đavo, sotona, zlo. Cela njena familija je takva. Nije mi jasno zašto sam toliki baksuz da meni zapadne takva snaja. Ne znam čime sam to zaslužila.

Ona kaže da mnogo strahuje za život svog sina:

- Plašim se za život svog deteta. Sve ovo je prelilo čašu! Stvarno bih želela da izađe jer ovo nije normalno. Počinjem da verujem u sve i svašta. Njegovo ponašanje nije normalno, a ni njeno.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>