Zadruga

Parovi

Biljana Dragojević: Moj Dejan će se ubiti zbog sotone Dalile!

Biljana Dragojević je juče pričala da se boji da će Dejan dići ruku na sebe. Moj Dejan će se ubiti zbog sotone Dalile! Ona je njega silom naterala da pređe u islam, a sada ga pred TV kamerama ubija u pojam...

Biljana Dragojević: Moj Dejan će se ubiti zbog sotone Dalile! Screenshoot/InstagramBura oko Dragojevića se ne smiruje. On je završio krvave glave na dočeku Pravoslavne Nove godine, kada je sam sebe povređivao o čemu smo pisali OVDE.


- Biljana je kukala na sav glas ispred kapije! Niko nije mogao da je smiri. Oni su odmah nakon incidenta tražili Dejana po bolnicama, a potom su želeli da razgovaraju sa produkcijom - započinje dobro obavešteni izvor "Blica".

- Oni su zahtevali da ga vode kući nakon svega, ali produkcija nije htela da čuje za to. Dejan nije želeo da ode iz rijalitija, to su ponavljali njegovoj porodici. Čak je odbijao i pomoć psihijatra u startu i govorio da je dobro, a svi su znali da ne bi radio ono što je radio da je to slučaj - dodaje naš izvor, pa zaključuje:

Predstavnici produkcije su rekli da se zna šta su jasna pravila, da je Dejan Dragojević sad dobro i da nema poseta u apartmanu u kom se trenutno nalazi.


Biljana je, podsetimo, juče pričala da se boji da će Dejan dići ruku na sebe.

- Moj Dejan će se ubiti zbog sotone Dalile! Ona je njega silom naterala da pređe u islam, a sada ga pred TV kamerama ubija u pojam i dovodi na ivicu samoubistva - kazala je bila za "Informer".- Sedela sam kući i gledala "Zadrugu" kada se dogodio taj incident. Ništa nisam želela da javljam Davidu, zato što je bio na proslavi Srpske nove godine, međutim Dejanovi fanovi su mu slali slike krvavog brata i on je odmah izašao za žurke i došao kod mene. Krenuli smo da tražimo Dejana po bolnicama, da bismo saznali gde su ga odveli na ušivanje. Na kraju smo otišli u Šimanovce i tamo smo ga čekali - rekla je Biljana juče za "Pink".

 

Oglasila se Emina Mujić: Je l treba da padne mrtva glava?

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>