Zadruga

Parovi

Komšiluk o Kulićima: Kakvi avioni, kamioni, ko bi nju oženio?!

Miljanin komšiluk iz Niša o Kulićima! Ma, ne bi me čudilo da su mu dale koji dinar da glumi muža, još su trošak oko prstena imale! Kakvi avioni, kamioni, ko bi nju oženio da je pri sebi? 

Komšiluk o Kulićima: Kakvi avioni, kamioni, ko bi nju oženio?! Screenshoot/Instagram
Miljana Kulić izbačena je iz rijalitija zbog nasilničkog ponašanja, a mesec dana nakon odlaska iz "Zadruge", promenila je život iz korena.

Kulićeva je rešila da okrene drugi list, pa se udala, kupila hotel na Zlatibotu, a roditelje je počastila novim skupocenim automobilom.

Sada je Miljanin komšiluk iz Niša za "Blic Super TV" progovorio o čitavoj situaciji bivše učesnice rijalitija.

"Ma, ne bi me čudilo da su mu dale koji dinar da glumi muža, još su trošak oko prstena imale! Kakvi avioni, kamioni, ko bi nju oženio da je pri sebi? Pa, ta dete nije videla mesecima, a otišla na Zlatibor da se provodi", kaže komšinica Kulićevih i dodaje:

"Majka i sestre se brinu o Željku. Ja mislim da su sve izmislile, a odakle im pare za nova kola, ko to zna, Marija je sigurno uštedela neke pare od rijalitija ranije".

Komšija koji tvrdi da zna Miljaninog oca Sinišu kaže da je on jako lošeg zdravstvenog stanja.

"Siniša je loše, videli ste koliko je smršao. Ne bi me čudilo da neke priče smišljaju kako bi Siniši bilo lakše i da se ne bi sekirao oko Miljane. Marija i druge dve ćerke mu pomažu i nadaju se da će biti bolje, a oko Miljane se stalno sekira."

Kako je Miljana od bede i preklinjanja da je vrate u rijaliti došla do novca, da li za dečka ili za nekretnine, pitanje je, ali evo čime su se Kuliči hvalili. Pre neki dan je u Nišu uslikan Siniša kako vozi novog crnog džipa koji košta blizu 15.000 evra.

Pored svih nekretnina i automobila, Kulići su odlučili da ipak jedan deo novca potroše na obrazovanje ćerke Ane koja planira da studira u Americi. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic Super TV

Povezane vesti:


>