Zadruga

Parovi

Huso Mujić: Ćerko, rađaj tvom Dekiju sinove! (VIDEO)

Otac rijaliti učesnice Huso Mujić je očajan što je ona i dalje zaljubljena u momka iz Crikvenice umesto da se pomiri sa bivšim mužem. Rekao bi joj da može " Ćerko, rađaj tvom Dekiju sinove"!

Huso Mujić: Ćerko, rađaj tvom Dekiju sinove! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Otkad je Filipova devojka Maja Marinković diskvalifikovana iz "Zadruge 5", Dalila koristi svaku priliku da flertuje s njim. Ova situacija se nikako ne dopada Mujiću, koji navija da njegova ćerka i nekadašnji zet nastave zajednički život u Gornjem Šepku u Republici Srpskoj, gde imaju kuću.


- Najviše na svetu bih voleo da Dalila zatrudni u "Zadruzi" s Dejanom! Kad bih sad mogao da se čujem s njom, rekao bih joj:

"Ćerko, rađaj tvom Dekiju sinove i mani se onog uličara Cara!" Ništa me ne bi toliko obradovalo, kao kad bih čuo da je trudna i da ću da postanem deda." -
kaže Huso za Informer i dodaje da se nada da će Dalila napokon shvatiti kako je Dejan jedini pravi muškarac za nju:


- Kad vidim da se lepo slažu i da razgovaraju, odmah mi se vrati osmeh na lice. Čuo sam da zamera Dejanu što je često tužan i neraspoložen, a kako i ne bi bio posle svega što mu je priredila s Filipom?! Mora da ga razume. Kad se posvađaju, srce me zaboli. Žao mi je što nisu zajedno, ali očekujem da će da se pomire. Ipak se oni vole.







Dalilin otac otkriva da mu je produkcija Pinka nedavno omogućila da se nakratko čuje sa ćerkom posle nervnog sloma koji je doživela u rijalitiju.

- Tada sam joj rekao da čuva Dejana i da se ne svađa s njim, jer mi je on kao sin. Kazao sam joj i da prestanu da lome po "Zadruzi" kad se iznerviraju i prave bilo kakve probleme - priča Huso Mujić.



Za razliku od Dalilinog oca, Dejanova majka Biljana Dragojević sigurna je da od pomirenja bivših supružnika nema ništa!

- Dalila mu samo daje lažnu nadu time što je u njegovoj blizini. Čim naiđe neki nov muškarac, ostaviće ga - kaže Biljana.



Dalilin bivši ljubavnik Filip Car ubeđen je da bi ona dala sve na svetu da se pomire.

- Poznajem je i osećam da želi da mi se vrati! Ako mi bude dosadno, možda rešim da dokažem svima da sam u pravu i smuvam Dalilu. Mada, iskreno, nisam ni ja sto posto ravnodušan prema njoj, teško mi je kad je neraspoložena - iskren je Filip Car.


Pogledajte šta je Huso rekao za Maju Nikolić:


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>