Lepota

Ljubav

Tri frizure koje odgovaraju svakom obliku lica i životnoj dobi!

Nećete napraviti grešku ako izaberete jednu od njih! Tri frizure koje odgovaraju svakom obliku lica i životnoj dobi!

Tri frizure koje odgovaraju svakom obliku lica i životnoj dobi! Screenshoot/Instagram





Ove tri frizure su bezvremenski lepe, sjajno stoje svakoj ženi, bez obzira na oblik lica i strukturu kose!


Jednako dobro izgledaju uz mlađano lice, ali pristaju i ženama u zrelijim godinama. Jednom rečju - evergin su!

Kao i u modi, postoji nekoliko klasika s frizurama koje jednostavno uvek "prolaze" i nikada ne izlaze iz mode. Preživljavaju svaki trend, bezvremenski su lepe, prikladne su za svaku strukturu kose, a takođe divno pristaju svakom licu. Bez obzirada li imate okrugli, srcoliki oblik lica, ovalno ili kvadratno lice, jeste li mlađi ili stariji - evo tri frizure savršene za svaku ženu…





1. Klasični bob

Klasični bob, koji je na zadnjoj strani glave kraći nego na prednjoj i završava se na dužini brade, uvek je dobar izbor. Nežno uokviruje lice i vešto naglašava crte lica. Takođe je jednostavan za oblikovanje i može se nositi na najrazličitije načine. Od ravnih, preko valovitih do vrlo kovrdžavih varijanti, sa ili bez šiški - moguće su najrazličitije opcije, sve zavisi od vaših afiniteta.






2. Dugački bob

Klasični bob je prekratak za vas? Onda možete da odaberet i dužu varijantu, tj. dugački bob. Frizura srednje dužine završava se u visini ramena ili ključne kosti, sečena je ravno ili blago stepenasto, može se nositi sa svim teksturama kose i sjajno izgleda sa šiškama ili bez njih. Uz to, oblikovanje je obično vrlo jednostavno i može se postići s vrlo malo truda.

Istraživanja su pokazala da žene s ovom frizurom izgledaju najinteligentnije







3. Šiške

Bez obzira imate li kratku, srednje dugačku ili dugačku kosu: poni (frizuru sa šiškama) možete bez problema nositi u stilu u bilo kojoj dobi. Daje kosi svež izgled, pruža optički volumen u zavisnosi od načina šišanja, a takođe nežno uokviruje lice, što bolje naglašava crte lica. Od "zavesa" šiški do vrlo kratkih, ravno odsečenih šiški - izbor je veliki. Jednostavno se odlučite za varijantu koja vam se najviše sviđa i s kojom se osećate najbolje.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Miss7.24.hr

Povezane vesti:


>