Region

Svet

Keba se razveo od svoje supruge zbog alimentacije!

Dragan Kojić Keba se razveo od svoje supruge Olje zbog alimentacije, odnosno da ne bi plaćao alimentaciju za vanbračnu ćerku.

Keba se razveo od svoje supruge zbog alimentacije! Screenshoot/Instagram
Pevač Dragan Kojić Keba razveo se 2013. godine zbog pokušaja da izbegne plaćanje alimentacije svojoj vanbračnoj ćerki Ini. Kako se navodi, od 2. aprila te godine Keba i Olja nisu zvanično u braku.


Naime, folker je iz afere sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović dobio ćerku Inu, za koju nije želeo da plaća alimentaciju i odbijao je test koji bi dokazao očinstvo, te je njegov dug za alimentaciju navodno dostigao 100.000 evra sa sve zateznim kamatama, prenosi Kurir.


Tokom parnice sa Ljiljanom, Dragan Kojić je otkrio sudu da je izgubio deo imovine zbog razvoda:

- U vreme donošenja prethodne odluke živeo sam u kući površine 330 kvadratnih metara sa suprugom Oljom, sinom Igorom i ćerkom Natašom. U međuvremenu, 2. aprila 2013, ja sam se razveo. 

Sada živim u kući useljive površine od 100 kvadratnih metara, koja je moje vlasništvo. U kući živim sam. U vreme donošenja prethodne odluke kuća u kojoj sam živeo bila je vlasništvo Olge Kojić. U to vreme od nepokretnosti u svojini imao sam jedino kuću u Loznici. Sem kuće u Loznici, druge nepokretnosti nemam - izjavio je Keba na ročištu, a prenose mediji pre skoro deset godina, pa dodaje:


- Od 1. juna 2013. do današnjeg dana uopšte nisam radio, vodim se da sam na bolovanju zbog zdravstvenih razloga, što ću dokumentovati dokazima s kardiovaskularnog odeljenja na Dedinju. Poslednja dva meseca primam 15.000 dinara neto mesečno. Dešavalo se da moj nastup bude na pozitivnoj nuli i da ne zaradim ništa, a dešavalo mi se maksimalno da po nastupu zaradim 30.000 do 60.000 dinara - rekao je Keba.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir

Povezane vesti:


>