Style

Ljubav

Godina rođenja: Vaši najveći strahovi utiču na vašu sudbinu!

Godina rođenja otkriva ko ste! Vaši najveći strahovi utiču na vašu sudbinu! Evo šta je vaš najveći problem i šta treba da promenite!

Godina rođenja: Vaši najveći strahovi utiču na vašu sudbinu! Svet Plus




Numerologija otkriva kakvi ste i šta vas sve čeka u životu, a jedino što treba da uradite jeste da izračunate vaš karmički broj.

Proces je jednostavan, saberite sve brojeve iz godine svog rođenja i svedite ih na jednoscifren broj. Ako ste recimo rođeni 1999. godine saberite 1+9+9+9=28=2+8=10=1+0=1, dakle vaš karmički broj je jedan. Pogledajte šta to govori o vama.


Jedinica
Savladajte anksioznost i strahove. Nema potrebe da sumnjate u sebe, to vas iz godine u godinu sputava i sprečava da napredujete. Pogledajte malo bolje svoj život, ima puno stvari na kojima treba da budete zahvalni. Budite optimistični i radosni, jer ćete tako uspeti da se oslobodite svake prepreke koja vam se nađe na putu.

Dvojka
Razvijte sopstvene ambicije. Pokažite liderske kvalitete, inicijativu. Rođeni ste kao lider i vaš karmički zadatak jeste da budete vođa u raznim oblastima života. Znate kako da funkcionišete sa ljudima, koje reči da im uputite i kako da od njih dobijete ono što želite. Trudite se da postanete lider u onome što radite i vaša karmička misija biće ispunjena, piše Sensa.






Trojka
Ograničite svoj nezdrav ego i smirite um. Ponekad vas negativne i impulsivne emocije dovode u neprijatnu situaciju, a to je zbog nedostataka unutrašnjeg mira. Pokušajte u sebi da pronađete smirenost, ućutkujte kritičara i negativnost. Imate problema u odnosima jer svoju negativnu energiju manifestujete na druge.

Četvorka
Treba da razvijete volju i akciju! U sebi imate snagu, nemojte je sputavati i zadržavati sebe u zoni komfora. Potrebno je da napravite korake unapred, pređete ponekad granice i rizikujete. Sve dok se plašite da preduzmete inicijativu, tapkaćete u mestu. U sebi imate veliku moć da iskoristite sve što želite – hrabro napred!







Petica
Verujte u svoju snagu. Oslobodite se neosnovanih sumnji, dvosmislenih odluka i krenite putem svoje životne emisije. Često ste neodlučni i reagujete na komentare drugih ljudi. Slušajte unutrašnji glas koji vam poručuje kojim putem treba da krenete. Često ste lakomisleni i skloni da previše verujete ljudima. Za promenu, počnite da verujete sebi i gledajte kako se život menja.

Šestica
Imate snažnu intuiciju, ali ste dozvolili da je ograničenja okruženja sputavaju. Vreme je da se vratite sebi, poslušate svoj unutrašnji glas i osvestite koliko ste moćni, hrabri i neverovatni. Pred vama se mogu ređati izazovi, ali vi se sa svakim možete izboriti. Jedini uslov jeste da budete to što jeste, prirodni, svoji. Ne sputavajte svoju kreativnost i autentičnost – to su najlepši darovi koje posedujete.






Sedmica
Naučite da kontrolišete emocije i osećanja. Izbegnite nepromišljene postupke i konflikte. Najveći problem vam karma zadaje u polju komunikacije. Brzopleti ste i često izgovorite reči koje imaju veliku težinu, a i da ne razmislite. Razgovarajte iskreno i otvoreno o svojim emotivnim turbulencijama umesto da iskaljujete unutrašnje nezadovoljstvo na druge.

Osmica
Na putu do uspeha sputavaju vas tvrdoglavost i strah od promena. Otvorite se za nešto novo i nepoznato i sreća će odmah pokucati na vrata. Posvetite se svojim snovima koje ste zapostavili, samo par koraka vas može deliti do njihovog ispunjenja. Ne dozvolite da vas tuđa očekivanja ograničavaju, sada ste bitni vi, vaša sreća i duša!







Devetka
Samoostvarenje dolazi iz promene stava prema životu. Ako samo razmišljate negativno, karma vam šalje loše vibracije. Osvestite lepote oko vas, toliko je dobrih stvari koje vas čine srećnim. Živite sada i ovde i ne mislite kako je bilo bolje juče, a kako će biti teže sutra. Sadašnjost vam daruje šansu za sreću i uspeh, nemojte je propustiti.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Sensa

Povezane vesti:


>