Region

Svet

Darko Lazić pravi svadbu u maju! Sve je zakazano!

Pevač Darko Lazić pravi svadbu u maju! Sve je već zakazano! Veselje će biti tokom nedelje, jer mi pevači vikendom radimo... Slaviće se dva dana!

Darko Lazić pravi svadbu u maju! Sve je zakazano! Screenshoot/Instagram
Pevač Darko Lazić ističe da njegova devojka Barbara Bobak poštuje  neobične praznične rituale i da je to jedan od razloga što će u maju da se oženi njom.


- Osoba koja je sa mnom u vezi mora da se navikne na tradiciju koju praktikujem za naš najradosniji praznik. Barbari to ne smeta i podržava me u svemu. Od svih praznika najviše volim i poštujem Božić i to se nikada neće promeniti - priča Lazić za Republiku.

Folker odmalena poštuje sve tradicionalne običaje.

- Još kao mali naučio sam da idem u šumu po badnjak. Obavezno ponesem i neko vino, da mi se nađe usput. Za Badnji dan sa društvom kuvam rakiju i pečem ribu na talandari, a istovremeno okrećemo prase koje ćemo jesti na Božić - ispričao je Lazić koji je ovaj Božić proslavio u Barbarinom društvu.


Njih dvoje će vezu ozvaničiti u maju i napraviće veliku svadbu.- Ako sve bude kako treba, krajem maja ženim se Barbarom, sve je već zakazano! Taj termin smo izabrali jer će biti lepo vreme i moći će da se slavi na otvorenom. Veselje će biti tokom nedelje, jer mi pevači vikendom radimo - kaže folker i dodaje da će njihova svadba trajati dva dana:

- Iskreno, ceo život sam tražio ženu koja će da poštuje moje neobične običaje za praznike i napokon sam je pronašao. Prvog dana ćemo slaviti u restoranu, a sutradan u šatoru ispred koga ćemo peći vola. Ma ima sve da se ljulja, jednom se ženi Darko Lazić. Pardon, dvaput. - rekao je pevač, ne računajući izgleda Marinu Gagić jer je sa njom bio samo veren.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika/Blic

Povezane vesti:


>