Zadruga

Parovi

Dalila Dragojević i Filip Car: Skandalozna svađa bivših ljubavnika!

Dalila Dragojević i Filip Car menjaju raspoloženje jedno prema drugom iz časa u čas, a sinoć se dogodila skandalozna svađa bivših ljubavnika, koju su zadrugari šokirani slušali...

Dalila Dragojević i Filip Car: Skandalozna svađa bivših ljubavnika! Screenshoot/Youtube




- Ti si labilan muškarac i došao je neko ko je jači od tebe. Tebi je jedina prednost što si muškarac i možeš da je**š sve ovde, a ja ne mogu - rekla je Dalila.

- Zato si me pitala sve, da dokažeš da si moćnija - rekao je Car.

- Tako je... Da je ova Dalila htela tebi da se vrati i da te ostavi na način na koji si ti nju, mogla je. Ti ne zaslužuješ mene. Smatram da ne treba uopšte da ideš u izolaciju i tako dokažeš da si muškarac - rekla je Dalila Dragojević.

- Zašto? - pitao je Car.


- Da ne bi izmišljao ove situacije. Ti si slagao sve što si rekao... Meni je Maja rekla da sam najveći odron zato što sam ušla u taj odnos - drala se Dalila.

- Čim ti dam, ti dođeš i onda te šutnem kao kera - rekao je Car.


- Posle ovoga da neko bude sa tobom? Ti si se zakleo u majku i dalje vodiš konverzaciju. Pusti ti tog dečka - rekla je Dalila.


- Ja da imam glavu, ne bih vas sada slušao - ubacio se Dejan.


- Možda uđe neko drugi, a ja sam se svađala zbog tebe. Na sve moje nedoumice si mi odgovorio. Ti si neko ko je mene ostavio zbog svojih kompleksa, a to govori koliko sam ja dominantna. Ja sam za tvoje rezone totalna dominacija, a ti si upravo pokazao strah prema meni, tj. ženi koja ima 64 kilograma - rekla je Dragojevićka.

- Poremetio sam te sa jednom rečenicom - rekao je Filip Car.

- Nisi, samo si mi dokazao da te je strah...Ne ti mene ne voliš - rekla je Dalila.

- Nit mi je drago što plačeš, nit mi je drago da ideš kroz ova vrata - drao se Car.

- Kad vidi da sam srećna, on nema razlog da mi priđe, a kad sam srećna, on to vidi kao razlog da mi priđe. Više ne - rekla je Dalila.






- Ti možeš Mićo da kažeš da je za tebe dobra, za mene nije, je l' ti je to jasno? Pusti mi te seljačke fore - rekao je Car na dobacivanje Lepog Miće.

- On kad ne zna šta da kaže, on počne da vređa... Ti si se us**lio zbog Dejana, celu noć ga pominješ - rekla je Dalila.

- Ti si godinama prodavala laži moral, ti si dno - rekao je Car.

- Niko od vas, niti on, nema šta da mi prebaci - rekla je Dalila.

Dejan Dragojević se osamio sa svojom bivšom ženom nakon haosa.



- Tada si me ignorisala, rekla si da ne obraćam pažnju na tebe, ja sam ti prišao kada si plakala jednom i ti si rekla ne prilazite mi ni jedan ni drugi, neke osobe treba da gledaš kao korona sa distancom - besneo je Dejan.

- Moj cilj je bio da dokažem da sam loša, kvarna i tako dalje, nego da je jedino razlog taj što on ima komplekse i plašio se da ću ja ostaviti njega - pravdala se Dalila.


Nakon toga poljubila je Dejana i otišla je u izolaciju gde je Car već ležao u krevetu i očigledno čekao da ona stigne kako bi zaspao.

Ona se skinula ispred bivšeg ljubavnika, te je vrelim izdanjem poželala laku noć Filipu.




 


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>