Region

Svet

Evo šta je Jelena Karleuša govorila pre incidenta!

Evo šta je Jelena Karleuša govorila pre incidenta koji se dogodio na Božić...  Da li se ovde moglo naslutiti da ona i nije baš srećna i zadovoljna svojim brakom?! 

Evo šta je Jelena Karleuša govorila pre incidenta! Screenshoot/Instagram
Jelena Karleuša na Božić, 7. januara 2022. godine, pozvala je policiju nakon što je njen suprug Duško Tošić fizički nasrnuo na nju udarivši joj šamar.


Samo nekoliko dana ranije, sa Jelenom smo u dva navrata razgovarali, a u oba razgovora spomenuli smo i Duška.
Nakon spektakla za doček Nove godine ispred Skupštine, a pred Jelenin nastup za reprizu u prestoničkom klubu, 1. januara, pitali smo je da li je Duško ponosan na njen uspeh i koncert kom je prisustvovao.

- Mislim da bi svako na njegovom mestu bio ekstremno, ekstremno ponosan, jer nema svako ženu koja napravi ono što sam ja napravila. Svakako najbolje njega da pitate - rekla nam je Jelena, ali bez suštinskog odgovora.Takođe, u novogodišnjem intervjuu sa Jelenom sumirali smo utiske iz prethodne 2021. godine, a na pitanje da li je pored smeha i suza, o čemu smo razgovarali, bilo i romantike u godini za nama, pevačica nam je odgovorila:

- Romantike... (smeh) Pa, nije baš bilo preterano puno romantike. Šalila sam se nedavno na snimanju reklame sa Marijom Šerifović, nazvala sam je Gestapo, a u stvari sam ja više Gestapo. Baš sam kao vojnik - red, rad i disciplina. Na emotivnom planu je kod mene sve vrlo obično, standardno.Na pitanje da li bi volela da se nešto promeni, u smislu da bude više romantike ili više iznenađenja, Karleuša je odgovorila:

- Ne volim iznenađenja te vrste, jer mediji onda prave od toga spektakl koji ja definitivno ne želim. (smeh) Želim da budem mirna - sve božanstveno, bez iznenađenja, samo ovako da bude.Da li je Jelena objavom od 3. decembra sve rekla?


Nakon smrti Milutina Mrkonjića, Jelena je na Instagramu objavila poruku o njemu i Ani Bekuti, koja je dotakla srca mnogih.

I tada su njene reči zaintrigirale javnost, a sada se tek postavlja pitanje da li je u tom oglašavanju otkrila kako se zapravo oseća.

Ona je tada, podsetimo, pisala o Aninoj i Milutinovoj ljubavi, napisavši da je Bekuta imala ono što je Jelena uvek želela.

- Upoznala me je sa Mrkom, bili su tako srećni, zaljubljeni do poslednjeg dana kao tinejdžeri, stalno su se držali za ruke, zvali me telefonom zajedno da komentarišemo i smejemo se... On je svuda išao sa njom, podržavao ju je u svemu, štitio i gledao sa ponosom! Bila sam zadivljena posmatrajući ih, jer je u mom životu to uvek falilo. Bio je ponosan na nju i ona na njega! - napisala je tada Jelena.


Tokom svih navedenih izjava, Jelena je delovala i zvučala kao neko kome je potreban mir, prava podrška i ljubav, bez ijednog znaka da sve to zaista i ima.

Podsetimo, Jelena je nakon incidenta u porodičnom domu, 7. januara, odbila medicinsku pomoć, kao i to da podnese prijavu protiv supruga.

Duško je u policiji dao iskaz u svojstvu građanina, kao i Jelenina tetka Danijela, koja je bila prisutna tokom incidenta. Nakon uzetih izjava i izvršenih procena od strane PS Dušku je izrečena Hitna mera zabrane prilaska i komuniciranja sa Jelenom u trajanju od 48 časova, u kom roku će mera biti dostavljena tužilaštvu na ocenu da li postoji potreba za produženjem iste.

Tošić je na saslušanju demantovao da je bio nasilan prema Karleuši.

 

Advokat Duška Tošića: Nikakvog nasilja nije bilo!

Viber

Autor: O.J
Izvor: telegraf.rs

Povezane vesti:


>