Zadruga

Parovi

David Dragojević na Božić uputio Dejanu emotivnu poruku!

David Dragojević na Božić uputio bratu Dejanu emotivnu poruku! Okreni se sreći, ružno ostavi iza sebe! Čekam te zagrljajem, kreni prema onima koji te vole!

David Dragojević na Božić uputio Dejanu emotivnu poruku! Screenshoot/Youtube




David Dragojević emotivnim susretom sa Dejanom Dragojevićem, tokom novogodišnjih poseta u Zadruzi, raznežio je mnoge, a sada je uz taj snimak uputio svom bratu poruku za Božić.

Naime, David je na svom Instagram profilu objavio snimak kako se grli sa bratom pred kapijom Imaginarijuma, a potom se obratio Dejanu i uputio mu srceparajuću poruku.

- Hristos se rodi, srećan Božić. Okreni se sreći, ružno ostavi iza sebe, kreni prema onima koji te vole. Budi svoj i nasmejan, bolje sam, ali srećan. Čekam te zagrljajem, kao što si ti mene ovde ispratio! Voli te brat - napisao je David na svojoj objavi.





Podsetimo, porodica Dragojević je 31. decembra 2021. nakon nekoliko godina ponovo bila na okupu, i to u Zadruzi 5.

Naime, Biljana, David i Goran Dragojević ušli su u Belu kuću kako ni posetili svog sina i brata Dejana, a kada su ušli usledila je veoma emotivna scena.

Biljana je prišla svom sinu i zagrlila ga, a i on nju. Iste sekunde Dragojevićka nije mogla da sakrije suze, a u jednom trenutku je i zajaukala.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: telegraf.rs

Povezane vesti:


>