Lepota

Ljubav

Neverovatna priča o tome kako jedna žena iz Rusije uklanja bore!

Neverovatna priča o tome kako jedna žena iz Rusije uklanja bore! Izazvala je gomilu komentara i zgražavanja. Pogledajte o čemu se radi!

Neverovatna priča o tome kako jedna žena iz Rusije uklanja bore! Svet Plus




Jedna devojka sa Tvitera po imenu Sanja, podelila je sa pratiocima veoma zanimljivo saznanje do kog je došla kada je svoju 52-godišnju komšinicu iz Rusije upitala čime maže lice, jer ima neverovatno lepu kožu, međutim, odgovoru se i danas čudi.

Naime, nije tajna da Ruskinje važe za najlepše žene sveta. Mladolik izgled i savršena koža su njihovi glavni aduti, ali ipak, teško da bi bilo ko i sanjao da se bilo koja od njih neguje onako kako je Sanjina komšinica priznala. 

- Moja komšinica Ruskinja inače, ima 52 godine. Izgleda kao devojka. Prelepa. Koža na licu kao svila. Često šetam sa njom kuče. Pitala sam je: "Pa kako uspevate takvo lice da imate? Koje kreme koristite?", i dobila šokantan odgovor.  "Sanja, ja 26 godina čistim lice prvim jutarnjim urinom. Ostavim da se osuši i umijem se. Pa kreme - napisala je Sanja na Tviteru i pokrenuala lavinu reakcija na Tviteru.





- Meni dođe da odsečem ruku kada ”promašim” dok skupljam urinu za analizu mokraće, a kamoli da to stavim na lice. Umrla bih garant od povraćanja. Ali! Sećam se baba Perunike i priče (rodila 9 sinova na njivi):”imam samo kosir pri ruci. Pozovem onog najmanjeg da se popiša po njemu i sečem pupak - napisala je jedna korisnica, dok je jedan muškarac otkrio da i on poznaje osobu koja radi to isto. 

- Da li je ona luda ja ne znam, ali pouzdano znam čoveka koji je to redovno radio... Moj rođak koga logično, nikada nisam u lice ljubio... - naveo je on.  

Bilo je i duhovitih komentara. 

- Imate bore? Hmmmmm... Neka ih! - istakla je jedna korisnica. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika

Povezane vesti:


>