Style

Ljubav

Serbia Fashion week predstavlja srpsku modu na Dubai 2020!

Serbia Fashion week predstavlja srpsku modu na "Dubai 2020"! Ovim značajnim projektom naša nacionalna nedelja mode, na viši nivo podiže svoju misiju osnaživanja srpske modne industrije, obezbeđivanja novih mogućnosti domaćim dizajnerima i potvrđuje svoju lidersku poziciju. 

Serbia Fashion week predstavlja srpsku modu na Dubai 2020! Promo





Najznačajniji internacionalni događaj koji je na globalnom nivou obeležio ovu, a izvesno je da će obeležiti i narednu godinu, EXPO Dubai 2020 približio se polovini od ukupno 6 meseci koliko će ova međunarodna izložba da traje. Na početku druge polovine, 19. januara 2022. 


“Serbia Fashion Week” u saradnji sa Sektorom za preduzetništvo Privredne komore Srbije i nacionalnom platformom "Srbija Stvara" Vlade Republike Srbije, svetu će predstaviti srpsku modu. Modni spektakl u Paviljonu Srbije počeće u 18 časova po lokalnom vremenu, kada će uslediti revije srpske modne reprezentacije koju čine priznati domaći dizajneri: Suzana Perić, Milica Tričković, Nataša Perkovski Adžić, Jelena Malešević i Nada Nikolić Krečković. 




Ovim značajnim projektom naša nacionalna nedelja mode, na viši nivo podiže svoju misiju osnaživanja srpske modne industrije, obezbeđivanja novih mogućnosti domaćim dizajnerima i potvrđuje svoju lidersku poziciju. Ovaj veliki dan za srpsku modu završiće se svečanim potpisivanjem ugovora između “Serbia Fashion Week”-a i platforme “Fort Fashion Council”, Meydan Dubai. 

Zahvaljujući ovom značajnom ugovoru, pored tradicionalnih nedelja mode svakoga proleća i jeseni u Novom Sadu, stvara se nova platforma na kojoj će od 2022. u organizaciji “Fort Fashion Council” na manifestaciji “Serbia Fashon Week Middle East” domaći, ali i inostrani modni dizajneri dva puta godišnje imati priliku na revijama da predstave svoju kreativnost, a samim tim i da osvajaju tržišta Bliskog istoka i Azije. To će biti prva franšiza „Serbia Fashion Week“a-a, čime naša nacionalna nedelja mode potvrđuje da je za menje od 10 godina od osnivanja postala značajan brend u internacinalnim okvirima.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>