Style

Ljubav

Nedeljni horoskop 2. deo: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Nedeljni horoskop 2. deo za period od 3. januara do 9. januara 2022. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja...

Nedeljni horoskop 2. deo: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

Vi ste već u prethodnih par dana preduzeli korake da poboljšate svoj način ishrane I dovedete ga na neku razumnu meru….pogotovo kada su slatkiši u pitanju. Ova sedmica vam dodatno ide na ruku, pogotovo što ćete eventualni višak kalorija lakše trošiti.

Ljubav

Mars u vašem trećem polju traži akciju – hajdmo da skitamo, da lutamo, da izađemo, da se provedemo, da se nešto dešava! Venera koja ide unazad u četvrtom traži nešto drugo – jao umorna sam, ostavite me svi na miru, da mi je da se naspavam kao čovek. Pa tako i vi sa partnerom – red smaranja i obaveza, red uživanja i dešavanja. Nije savršeno i nije stopostotno po vašem ukusu – ali realno gledano, nije ni tako loše. Gorko – sladak koktel. Slobodne Vage – više ćete se družiti, ali najpre sa ljudima koje dugo niste imali priliku da vidite. Šansi za nekog novog ima. Šanse za nekog starog su neuporedivo veće.

Posao

Preumorni zaista jeste – ali šta bude trebalo poslovno da se odradi – odradićete junački. I možda ćete se čak dobro osećati jer u ovoj nedelji možete imati pregršt zanimljivih kontakata, interesantnih susreta a mora se priznati i da su vaše ideje i kreativnost naglašeni – pa će biti inspirativnih razgovora i dešavanja sa saradnicima. Poslovne okolnosti vam u ovoj nedelji idu prilično na ruku – obaveze vas neće toliko umoriti kao što ste očekivali. Kada su finansije u pitanju – i pored troškova, bićete u plusu. Malom.

Zdravlje

Hronične tegobe, meteoropatske reakcije. Sklonost ka prehladama.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Kao da vam se ne da da se ustalite po pitanju ishrane. Čak i ako uspete na trenutak da se uvedete u red – vrlo brzo se vraćate starim navikama. Ništa nije strašno – kada biste samo slatkiše sveli na neku normalnu meru I malo smanjili grickalice – bilo bi dobro.

Ljubav

Da vam je sa partnerom potrebna opuštencija – jeste. Da baš i nećete moći da se opustite onoliko koliko biste želeli i koliko vam je potrebno – pa i to stoji. Ali, trudićete se – a trudiće se i drago vam biće. Malo ćete i pričati o nekim temama koje ste zapostavili ili o pitanjima koja niste rešili – s vremena na vreme tu može da se provuče po tračak nervoze ali uglavnom ćete uspevati da se usaglasite. Slobodne Škorpije – provešćete vreme sa nekim ljudima koje odavno niste videli. Više ćete se zabaviti i uživati. Postoje kod vas šanse za novo poznanstvo, ali trenutno ipak mnogo više prostora zauzima emotivna prošlost.

Posao

Nema zlatne sredine u ovoj sedmici. Poslovno – u jednom trenutku ćete imati maksimalno zahtevne obaveze i zadatke, a u drugom – potpuno ćete plandovati i ne raditi ama baš ništa. Trenutke odmora ćete prihvatati sa radošću, a u trenucima rmbanja – bićete posvećeni i odlučni da završite što pre. Ovo je i nedelja neočekivanih informacija i saznanja koja su bitna za vaš poslovni život na dalje. Po pitanju finansija – uspećete da zaradite solidno, ali ćete biti vrlo opušteni i kada je troškarenje u pitanju.

Zdravlje

Sitne tegobe – prehladice, šmrckanja, povredice. Jedino u saobraćaju budite oprezni.

 

STRELAC

Hrana

Uporni vi da se hranite zdravo, a sa druge strane – uporni I izazovi koji vas sprečavaju u tome. Marsa koji se nalazi u vašem polju ličnosti možete dvostruko iskoristiti – da li na taj način što ćete želeti sebi vitku liniju I dobro zdravlje….ili na taj što ćete želeti da uživate I da na sutra ne mislite…

Ljubav

Nije loša energija ni kod vas niti u partnerskim odnosima. Vi ćete uglavnom biti inicijator dešavanja, ali će i voljena osoba dati svoj doprinos da fino funkcionišete, lako se dogovarate i mnogo uživate u zajedničkim aktivnostima. Pratiće vas uglavnom opuštena atmosfera – ok, biće tu po koji trenutak ispunjen nervozom ili inatom – ali će se to brzo prevazići i rešiti. Slobodni Strelčevi – i kod vas će biti zanimljivo – možete upoznati više osoba sa kojima ćete imati vrlo finu i inspirativnu komunikaciju, a neke vas mogu i emotivno/seksualno zainteresovati. Uživajte kad ste već u podsticajnom periodu.

Posao

I na poslu atmosfera može biti opuštenija nego inače. Dosta lako ćete izlaziti na kraj sa obavezama a tokom ove nedelje mogu se pokrenuti i kontakti i dogovori sa osobama koje bi mogle postati važne za vašu poslovnu budućnost. Ukoliko vam se ovako nešto otvori – ne prolongirajte – aktivno se uključite. I vi imate inicijativu a i okolnosti su na vašoj strani. Kada je finansijski segment u pitanju – zaraditi svakako možete i to više nego što ste očekivali, ali će na žalost i troškovi i finansijske obaveze biti velike.

Zdravlje

Respiratorne infekcije i prehlade. Stariji – pritisak, cirkulacija, meteoropatske tegobe.






JARAC

Hrana

Znate i sami da su vam potrebne neke promene u načinu ishrane, ali vi to ili odlažete ili se tvrdoglavo držite trenutnog stanja. Uzmite u ovoj sedmici više vremena za sebe, za neke opuštene obroke sa porodicom, ne jurite i ne žurite !

Ljubav

Nedelja u kojoj se mnogo toga može rešiti, pokrenuti na bolje u odnosu sa voljenom osobom. Na prvom mestu treba da bude ljubav, pa onda razumevanje i želja da se na jedan fin i otvoren način iskomunicira sve ono što potencijalno boli, smeta, žulja u odnosu. Nemojte propuštati priliku da poboljšate svoju vezu i da vratite dah nekih lepših vremena. Ego i tvrdoglavost sada ne smeju da postoje. Slobodni Jarčevi – ono što je bilo, biće opet. Retrogradna Venera u srcu Sunca koje se nalazi u vašem znaku jako potencira na prošlosti, ali isto tako daje i potpuno nove ljubavne prilike. Ali i one moraju biti obojene „starim“.

Posao

Ne znači da je situacija lagana, ali mnogo toga vam ide na ruku. Imate trenutno čist i jasan um, praktičnost i racionalnost, umete da kažete, dogovorite se, pregovarate, privučete i poslovne šanse ali i ozbiljne saradnike. Budite realni u dogovorima. Ukoliko osećate da ste u nekim situacijama „zakočeni“ – to bi trebalo da popusti tokom ove sedmice. Lep period da napravite promene i aktivirate se. Po pitanju finansija – dogovori koje u ovoj nedelji napravite mogu vam obezbediti finansijsku stabilnost na dalje.

Zdravlje

Moguće glavobolje.

 

VODOLIJA

Hrana

Zaista ćete se vi truditi da ne preterujete kada je ishrana u pitanju. Taj Saturn u vašem znaku daje vam priliku da pokažete koliko ste odgovorni. To što sanjate baklave i sladolede i stolove koji pucaju od težine najdivnijih slanih i slatkih zalogaja je nešto drugo. Samo snove nemojte pretvarati u javu i biće dobro.

Ljubav

I opet upozorenje za one koji su u vezama – jaki aspekti da vam neko „sa strane“ privuče pažnju. Ako je samo privlačenje pažnje u pitanju, to je još i dobro – nemojte ići dalje od toga jer nećete moći da se vratite. Da ste u izazovnom periodu po pitanju tajni – ma jeste, i on će se nastaviti i dalje. Što se odnosa sa voljenom osobom tiče – on je u ovoj nedelji korektan. Baš zato – nemojte kvariti. Slobodne Vodolije – neka komunikacija se pokreće i to će vam prijati. Ako je u pitanju neko nov – ne žurite i ne očekujte previše – pustite da se lagano razvija. Ukoliko je neki stari znalac – ovo je tek početak, nastavak sledi…

Posao

Merkur u vašem znaku daće vam dobru komunikaciju, aktivnost, sposobnost da pokrenete i druge i sebe. Konjunkcija Merkura i Saturna doneće ozbiljne razgovore, ozbiljne obaveze i kontakte sa ljudima sa kojima možete graditi neke trajnije i stabilnije priče. Isto kao i kod emocija – samo nemojte žuriti i leteti previše – pokažite ozbiljnost, odgovornost, praktičnost. Ovo je nedelja dobrih ideja i želje da napravite neku promenu – isto, bez žurbe. Po pitanju finansija – malo vas opterećuju troškovi, ali ste ok.

Zdravlje

Prehlade, problemi sa zglobovima, cirkulacijom, pritiskom. Potrebno vam je više kretanja.

 

RIBE

Hrana

Šest puta započinjete sa nekim režimom ishrane I šest puta odustajete. No, nije problem – startovaćete vi I sedmi put, ako je to već potrebno. Šta bi bilo najbolje za vas – grilovano meso I povrće sa što manje začina, bez mnogo mlečnih proizvoda, a sa što više svežeg voća. Slatkiši…..može, malkice.

Ljubav

Rastući Mesec u kontaktu sa Neptunom iz vašeg znaka i retrogradnom Venerom koja se nalazi u Jarcu i vašem polju dobrih ostvarenja, pogodnosti, prijatelja, podrške – doneće talas pozitivnijih dešavanja sa voljenom osobom. Doduše, možda tu neće biti nekih velikih promena – ali će vaš osećaj biti drugačiji, bićete mirniji, stabilniji, napunjeni pozitivnom energijom i entuzijazmom. Uživajte u ovim danima i opustite taj grč koji vas je dugo stiskao iznutra. Slobodne Ribe – još jedna nedelja koja vam daje priliku da uživate, da se radujete i budete u kontaktu sa zanimljivim osobama. I starim i onim novim.

Posao

Pozitivno dejstvo Jupitera koji je u vašem znaku osetićete tokom ove nedelje i kroz poslovni segment. Ili ćete lakše funkcionisati, lakše obavljati obaveze ili će se pak dosta toga rešavati i dešavati „samo od sebe“ i olakšavati vam rad na dnevnoj bazi. Mars u polju karijere govori da pritisak nadređenih koji od vas očekuju mnogo – postoji i dalje, ali ćete se sa ovim lakše boriti i izlaziti na kraj. Kada pričamo o finansijama – nešto više troškova u ovoj nedelji, ali će veći deo novca otići na vaše uživanje.

Zdravlje

Mlađi – vrlo dobro. Starije Ribe – manji problemi sa prehladama, infekcijama.
 

Nedeljni horoskop 1 deo: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>