Region

Svet

Aca Lukas: Pričao sam da imam sidu da bi me ostavile!

Aca Lukas je rešio da progovori o navodima da je imao ljubavnice...  Pričao sam da imam sidu da bi me ostavile! Najlakše je nakačiti se za moje ime, i eto naslovne strane. 

Aca Lukas: Pričao sam da imam sidu da bi me ostavile! Screenshoot/Instagram




Aca Lukas važi za jednog od najvećih zavodnika na javnoj sceni, pa se tako tokom godina povezivao sa raznim ženama i starletama, a zanimljivo je to da folker kaže da nikada nije imao ljubavnicu.

- Kad kažu da sam najveći švaler, to mi se ne sviđa. Ružno zvuči. Švaleracija, to znači kada imaš ženu, pa imaš i ljubavnicu. Ja nisam bio švaler, nisam imao ljubavnicu. Ne možeš da voliš dve žene odjednom. Nedavno sam rekao da imam sidu da bi te neke iz kojekakvih rijaliti programa prestale da me uzimaju u usta. Najlakše je nakačiti se za moje ime, i eto naslovne strane. Kako ja nikada nikoga nisam kompromitovao? Znači, nisam nikakav kazanova, kako me predstavljaju, i odlučio sam da o ljubavnom životu više neću pričati – rekao je Lukas, a onda je i otkrio kako se bori protiv stresa oko novogodišnjih praznika.






- Ja se protiv stresa borim tako što se trudim da što više vremena provedem sa svojom decom. Svi su super. Ponosan sam što imam takvu decu i unuku. To je moja najveća životna pobeda. Viđam ih vrlo često, non-stop sam sa njima ili smo na vezi kad nismo u prilici da budemo zajedno – objasnio je Lukas za Kurir, a prenosi Scandal.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir/skandal

Povezane vesti:


>