Zadruga

Parovi

Honorari zadrugara: Dalili Dragojević prevara digla cenu!

Evo koliki su honorari zadrugara! Dalili Dragojević prevara digla cenu! Pojedini su javno otkrili koliko novca su zaradili učešćem u "Zadruzi" i brojkama iznenadili.

Honorari zadrugara: Dalili Dragojević prevara digla cenu! Screenshoot/Instagram
Miljana Kulić je bila učesnik svih sezona "Zadruge", a posle "Zadruge 3" otkrila je koliko je novca zaradila.

- Za razliku od vas, ja imam savršen život i ulazim u rijaliti da komentarišem takve budale i da pravim šou i da zarađujem ozbiljan novac koji vi možete samo da sanjate. Takođe, za razliku od vas ja dobijam sav novac unapred. Mogu da izlazim i ulazim kad hoću, imam svoj apartman... - priznala je Miljana tada i otkrila visinu njenog honorara.

- Ja sam dostojanstveno izašla iz "Zadruge 3" sa svojih 250.000 evra, za toliko koliko sam bila unutra. Sad ulazim u novu sezonu, mene plasmani i pobeda ne zanimaju, ulazim da komentarišem i zaradim novac - rekla je Kulićeva tada, a ako je govorila istinu, onda nema sumnje da je ona najplaćeniji rijaliti igrač.


Pčelar iz Kupinova će od rijalitija zaraditi 100.000 evra, tj. 2.500 evra po nedelji.

Maja Marinković i njen otac Taki, ako bude ušao, uzimaće čak 30.000 evra mesečno, što bi značilo da će do jula biti bogatiji za 300.000 evra.


Ni ostali takmičari neće loše proći, pa će tako Jovana Tomić Matora i Mensur Ajdarpašić nedeljno biti bogatiji za 2.000 evra, Filip Car za 2.000. Marko Janjušević Janjuš imaće daleko manji honorar od svoje bivše devojke Maje, "samo" 3.000 evra nedeljno.

Tara Simov, koja je u prošloj sezoni diskvalifikovana pa joj je bivši dečko Nenad Aleksić Ša platio kaznu, za ovu sezonu dobijaće 3.000 evra nedeljno, Lepi Mića 2.000.

Fran Pujas će i ove sezone boraviti u "Zadruzi" za 2.000 evra, što je za 500 evra više nego u prošloj sezoni.


Dalila Dragojević je uzimala 1.500 evra nedeljno, što bi značilo da bi, ukoliko ostane do kraja, od učešća u rijalitiju zaradila 60.000 evra.

Međutim, u razgovoru sa čelnicima, ona je iznela svoje viđenje celokupne situacije, naglasivši šta je sve rizikovala i izgubila, te da je svesna šta je tek čeka kada izađe u spoljni svet. Zbog toga je imala nove uslove kako bi nastavila da diže gledanost i iznosi svoj prljav veš u javnosti.

Navodno, ona je od njih zahtevala da joj se povisi honorar na čak 150.000 evra, uz uslov da se prva polovina odmah uplati na račun. Eventualno, Dalila je rekla da je spremna i na kompromis - da dobije stan u Beogradu u toj vrednosti. Naravno, uslov je i da, ukoliko odnese pobedu u rijalitiju, to bude dodatni novac, nezavisno od honorara ili stana. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs


>