Zadruga

Parovi

Dalila se slomila zbog Husove čestitke! Dejan joj pružio podršku!

Dalila se slomila zbog Husove čestitke! Dejan Dragojević joj pružio podršku i rekao koliko mu je drago što je snimio čestitiku za ćerku! Drago mi je što me je pozdravio i da je rekao da se greška desila.

Dalila se slomila zbog Husove čestitke! Dejan joj pružio podršku! Screenshoot/Youtube




Dalili Dragojević je puštena video poruka u kojoj nije bilo njenog oca, već samo prijatelja. Nju je ovo jako pogodilo i ražalostilo.


Kasnije je ipak puštena i poruka njenog oca.

Milan Milošević pitao je Dejana Dragojevića da prokomentariše snimak Dalilinog oca.


Dejane, pozdravio te je njen otiac, joćeš da se obratiš? - pitao je Milan Milošević.

Drago mi je što sam video. Bilo bi mi krivo da nije snimio poruku, ali znam kakav je i da bi snimio. Drago mi je što me je pozdravio i da je rekao da se greška desila. Drago mi je što je uz nju. Smešno mi je što ga Dalila uvek na*uši kad se ne ošiša, sad se ošišao... Spremio se da nju obraduje. Drago mi je da nije promenio mišljenje o meni i njoj, kakve god da su stvari bile - rekao je Dejan kroz suze.

Znam samo da sebi nisam smela to da dopustim. Znam šta je u njegovoj glavi. Moj otac je najbolji čovek na svetu. Svaki put mi je sve teže akd se bliže rođendani, stariji je i teže mi je. Kad smo mu doneli tortu koju nikad nije dobio, jer nije slavio rođendan... Za mamu znam da ne voli da se snima, ali je verovatna aktivna - dodala je uplakana Dalila.




  




 


 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>