Region

Svet

Ana Nikolić posle mnogo godina javno o Miši Banani!

Pevačica Ana Nikolić osvrnula se na svoj ljubavni život i tom prilikom otkrila da je imala milosti prema bivšem suprugu Stefanu Đuriću Rasti. Posle mnogo godina javno i o Miši Banani!

Ana Nikolić posle mnogo godina javno o Miši Banani! Screenshoot/Instagram
Ana je prvi put otvoreno progovorila o detaljima odnosa sa Mišom Bananom, te priznala šta mu je uradila.

- Prema Rasti sam imala milosti, upravo iz razloga što prema Miši Banani nisam. Njemu sam se zaletala u auto. Grebati auto i zaletati se u auto nije isto - priznala je Ana.

Na pitanje da li je bivšem ostavila seoski časopis na automobilu za raskid, rekla je:

- Ja ostavljam potpise i ruinirane aute, ne časopise. Treba noću do Vračara u pidžami dojuriti taksijem. I onda tako se ponašati kao da nisi normalan, ali iznervirala sam se - objasnila je pevačica.Ana Nikolić je iznenadila i svojom izjavom o prezimenu bivšeg supruga, koje je zadržala.

- Ja sam zvanično Đurić, i ostaću sve dok Tara ne promeni prezime - rekla je Ana u emisiji "EKSKLUZIVNO".

Pevačica je progovorila i o ćerki Tari, a kako kaže, ona nije svesna da joj je i mama pevačka zvezda.

- Tara zna da mama radi, ali ne zna šta. Tata njoj pušta svoje spotove, ona zna sve pesme napamet. Puštam joj i ja. Obožava njegovu muziku, najviše voli "Adio amore", voli Nućija, a moju muziku joj ne puštam. Neću da joj podgrevam to, ne mora svaka devojčica da bude kao mama. Ne bih ja svom detetu to poželela - dodaje pevačica.

- Uvek su me najviše nervirale majke koje samo pričaju o deci, ja ne volim da pričam o detetu jer imam toliko toga da kažem o sebi - priča Ana.

Osvrnula se i na svoje psihoterapije, pa otkrila kako one izgledaju:

- Bila sam birana i uvek su me birali, a na psihoterapiji me uče da ja treba da biram, ali bolje da ne biram - kaže Ana.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: telegraf.rs

Povezane vesti:


>