Zadruga

Parovi

Dejan Dragojević pravio haos! Car ga uporedio sa Majom! (VIDEO)

Dejan Dragojević pravio haos nakon žestoke svađe sa Dalilom Dragojević! Car ga uporedio sa Majom! Maja Marinković je čula šta se dešava i pozvala Dalilu da mu pomogne...

Dejan Dragojević pravio haos! Car ga uporedio sa Majom! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Dejan Dragojević je ostao sam u pušionici i počeo da plače, a Sandra Rešić se našla ponovo uz njega i pokušala da ga uteši.


U jednom momentu on je izgubio kontrolu i počeo da udara šakama u zidove pušionice, a Sandra je pokušala da ga smiri. On ju je odgurao od sebe i počeo da baca klupu u zid, što je moglo da povredi pevačicu. Zadrugari su uleteli da ga smire, ali je besan Dragojević sve oterao od sebe.


  


Maja Marinković je čula šta se dešava i pozvala Dalilu da mu pomogne, ali ona nije htela da pristane na emotivno ucenjivanje.


Dalila, Dalila. Daj ne zaj*bavaj, dođi - rekla je Maja.
 Dejan Dragojević nakon loma u pušionici izašao je u dvorište Bele kuće i počeo ponoov da ruši sve pred sobom. U jednom momentu došla je Dalila Dragojević da vidi šta se dešava, a on je počeo da urla na nju i nastala je svađa.

Skroz si me unipštio - vikala je ona.

Kidaš me - dodao je on.

Pusti me, uništio si me - nastavila je Dalila.


Dejan je počeo da lomi vrata od apartmana, a onda je otišao na drugi kraj dvorišta i uzeo Dalilu kako bi pokušao da pobegne sa njom, iako ona to nije želela.


  


Zadrugari su posmatrali njihov skandal, a Maja Marinković i Filip Car su sve posmatrali ispred Bele kuće.


A gde ideš ti? - pitala je Maja.

Da vidim šta se dešava - rekao je Car.

Šta je bilo? - pitala je Marinkovićeva.

Šta će biti, isto kao i ti kad me j*beš u mozak. On je bolesnik, pusti je na miru... Isto ko meni šta se dešava kad ti nećeš da me pustiš na miru. Kad ti neko ne da vazduha da dođeš sebi - dodao je Filip.


Vidiš ti šta radiš kad sam ja mirna. Ona je njemu prva napravila ovaj kurcšlus u glavi. Ona treba da bude fer i korektna prema njemu - rekla je Maja.
Psihopata. Neće na silu -
dodao je Car.

A ti nešto to na svoj račun? Jao, znaš malopre u svađi, htela sam da umrem od smeha, presladak si. Ti to kažeš da ja nešto silim? - dodala je Marinkovićeva.

Budi normalna, sad si dobra - dodao je Filip.

Šta ljudi rade, da bi sopstvenu sreću imali... - govorio je Car.

Hajdemo da pavamo - rekla je Maja.
   

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>