Zadruga

Parovi

Kristijan Golubović se kaje! Da me je Ivana samo jednom pozvala...

Kristijan Golubović progovorio je iskreno o činu prevare svoje supruge u rijalitiju ''Zadruga.'' Kaje se... Da me je Ivana samo jednom pozvala, prekinuo bih sa Kristinom!

Kristijan Golubović se kaje! Da me je Ivana samo jednom pozvala... Screenshoot/Youtube




Nekadašnji učesnik rijalitija ''Zadruga'', Kristijan Golubović, bio je gost portala Republika.rs i tada je iskreno govorio o trenutnim dešavanjima u petoj sezoni rijalitija ''Zadruga'', te žestoko opleo po Maji Marinković, FIlipu Caru, Dalili i Dejanu Dragojeviću.

- Anomalni čin sva tri učesnika, izazivaju kontroverzu i razbilo je sve tabue, ljudi se gade same pomisli da budu u vezi sa nekim. Ovo je samo repriza Janjuš i Maja samo se drugačije zove čovek, već smo videli to i sa Čorbom i Mensurom. Sistem vrednosti im je dno dna, Car, Dalila, Dejan i Maja su na samom dnu i pokušavaju da iskopaju rupu - rekao je Kristijan Golubović.


Kako je i sam bio u istoj situaciji, Kristijan otkriva da li bi mogao da bude sa drugom ženom u krevetu, dok je njegova zakonita supruga pored njega.


- To je poligamija, to je origja, blud, razvrat, nemoral. Do onih granica kada padnete na dno, pokušate da odete još dublje. Ja sve što sma uradio Ivani Veljković, ne treba da bude ni za polemiku, a kamoli za pohvalu. Ja kao takav i dan danas se kajem zbog tog postupka, jako nemoralno i nečasno urađeno sa moje strane. A opet je bilo izazvano nekim velikim razlozima, a da me je samo jednom pozvala tada i rekla svašta, mislim da bih bio kao da me je brzi voz pregazio, ja bih se odmah trgao, tog momenta mislim da bih sa Kristinom završio - iskren je Kristijan i dodaje:

- Kajem se i kajaću se ceo život.

Šta je Krisijan Golubović još rekao pogledajte u videu:



 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika

Povezane vesti:


>