Region

Svet

Region

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković: Područje bez signala!

Poznati par Goran Bogdan i Jovana Stojiljković ponovo zajedno na snimanju! Seriju "Područje bez signala" gledaćemo i na RTS, ali nije poznat datum emitovanja.

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković: Područje bez signala! Screenshoot/Instagram
Glumica Jovana Stojiljković na velika vrata ušla je i u hrvatsku kinematografiju. Od večeras publika će je gledati u u novoj serije "Područje bez signala", a partner nakon "Senki nad Balkanom" ponovo joj je dečko Goran Bogdan.

- Bilo je to jedno od najljepših snimanja u mojoj karijeri - govori Jovana za hrvatsku "Gloriju" dok se priseća dana provedenih u Gospiću i Dugoj Resi.

- Radili smo od jutra do večeri pa nisam stigla puno da razgledam, osim što sam jedan dan otišla do Tesline rodne kuće. Ekipa je bila sjajna, brzo su me prihvatili i učinili da se osećam kao kod kuće. A u ekipi serijala, snimljenog prema istoimenom romanu Roberta Perišića - kaže Jovana.

Jovani je srcu najdraži dečko Goran Bogdan. Iako su u ljubavnoj vezi od 2017, nakon što su se upoznali na snimanju srpskog TV serijala "Senke nad Balkanom", to je bio jedini put da su zajedno glumili - sve do "Područja bez signala".


- Nemamo sada puno zajedničkih scena, ali bilo mi je veliko zadovoljstvo opet s njim snimati jer je stvarno dobar glumac. Znam da sam subjektivna, ali zaista mi je drago kada s njim mogu da delim kadar. Ugodno mi je jer osećam njegovo poverenje - otkrila je Jovana, koja se jedini put pojavila s dečkom zajedno na otvaranju Festa na premijeri filma "Otac".


Seriju "Područje bez signala" gledaćemo i na RTS, ali nije poznat datum emitovanja.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: telegraf.rs

Povezane vesti:


>