Lepota

Ljubav

Imate spuštene kapke?! Mali trikovi da to rešite na najbolji način!

Imate spuštene kapke?! Ne brinite to nije nedostatak već samo karakteristika očiju koju možete iskoristiti u svoju korist. Malim trikovima šminkanja da to rešite i istaknite ih na najlepši način.

Imate spuštene kapke?! Mali trikovi da to rešite na najbolji način! Svet Plus
Da li vam koža obrva pada preko očnih kapaka, čineći da izgledaju teški?

Počnite sa bazom za šminku. Osim što povećava intenzitet pigmenata i produžava njihovo zadržavanje, ovaj proizvod ima efekat zaglađivanja, što je odlično za opuštene kapke koji imaju tendenciju boranja.

Kada se radi o senkama prvo nanesite bledu senku na gornje kapke i duž korena donjih trepavica.U slučaju da imate podočnjake najbolje je da šminku nanosite samo na gornji kapak.

Zatim koristite malo tamniju nijansu da oblikujete nabore oko očiju. Povucite kapke sa obrva i nanesite senku iznad područja gde vam oko pada. Ovo će učiniti da vaši spoljašnji kapci izgledaju više zakrivljeni.

Izbegavajte svetlucave senke za oči:

One privlače pažnju na opuštene kapke. Takođe izbegavajte tamne boje na donjim kapcima jer one mogu učiniti da izgledate umorno.

Crnom olovkom ili tečnom olovkom povucite liniju preko spoljne polovine gornjih trepavica svakog oka, pazeći da povučete linije malo nagore da biste malo podigli oči. pazite da ne crtate linije previše gusto već da budu lagane i tanke.

Zatim nanesite sloj maskare, samo na gornje trepavice!


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Magazin.novosti.rs

Povezane vesti:


>