Zadruga

Parovi

Dejan šokirao zadrugare! Dragojević sebe krivi za sve! (VIDEO)

Dejan šokirao zadrugare! Dragojević sebe krivi za sve i izvinjava se Dalili. Moja je greška, krivim sebe zbog sve što se desilo, kao i zbog šlaga.

Dejan šokirao zadrugare! Dragojević sebe krivi za sve! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Dejanu Dragojeviću:

Da li stvarno misliš da ćeš svoju ogorčenost izlečiti tako što ćeš Caru zalepiti šlag, a ne svojoj ženi?

Njoj sam već zalepio u Amidžiju, njemu sam hteo da stavim taj šlag. Ali ako ispada zbog toga žrtva, da će ga taj šlag oprati... I zbog ovih pancerica što je dobio u nogu... - krenuo je Dejan.

Ja to volim od žena - odbrusio je Car.

I ja nisam hteo da ponizim Dalilu, da hoću da je ponižavam, pominjao bih stvari koje mi je uradila, time bih ponižavao nju koliko hoću. Nisam hteo da je ponizim. Ja sam bio u stanju šoka pre, pustio da se stvari odvijaju svojim tokom, smatram da se desilo sve kako je trebalo da se desi. Da li je to što sam šlagom uradio dobro po njega, loše po nas, ne zanima me. Razmislio sam, smatrao da treba da dobije šlag, na kraju je dobio. Dalili se izvinjavam ako misli da je bila ponižena time što je sela pored njega. Mogu od mene da naprave psihopatu, ubicu... - dodao je Dragojević.


Nema šta da mi se izvinjavaš, nisi me ponizio, ali je ispalo tako. Niko ništa ne pravi od tebe, sam praviš sve svojim izjavama - dobacila je Dalila.


To je to, mrzi me da pričam - rekao je Dejan Dragojević.

Ako bi se ona pomirila sa Carem, koga bi krivio? - pitao je Milan.

Sebe krivim u svakoj situaciji. Moja je greška, krivim sebe zbog sve što se desilo, kao i zbog šlaga. Ja sam kriv što sam izdao prijatelje, porodicu, za narod, ja sam kriv za sve, ali to je moje stanje... - dodao je Dragojević.



On večeras priča bez oscijalacija u tonu, znači ne veruje u to šta priča. A kad je srčan, tada prepoznajem iskrenost. Nemoguće je na ove teme ovako pričati, nego misli da tako treba da kaže - ubacio se Miki.

On misli da bi Dalila volela da tako kaže - ubacila se Sandra Rešić.

Hoću da saslušam svako izlaganje, smatram da moje ponašanje treba da se koriguje, da bi nam bilo funkcionisanje lakše. Ako mi je sudbina da me opet prevari, to je to. Šta treba da bude biće - rekao je Dejan.

Pošto se pomirio sa Dalilom, svoju frustraciju nije mogao njoj, jer sve vreme mu je u glavi Filip, pa je išao da zalepi njemu - poručio je Fran Pujas.


Ja vidim negde logiku da najviše mrzi Cara, ali se samo izblamirao, ja to ne bih uradio ni da ga mrzim - dodao je Karić.




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>