Region

Svet

Oficijelni Balašević: Jovana odlučila da stavi tačku na polemike!

Jovana, Đoletova ćerka odlučila je da stavi tačku na polemike! Tek sam pre nekoliko dana stavio potpis na ugovor po kom će uskoro postojati samo „Oficijelni Balašević“, tako da više ništa neće moći da se „okači“ bez dozvole...

Oficijelni Balašević: Jovana odlučila da stavi tačku na polemike! Screenshoot/Instagram
Na hiljade fanova Đorđa Balaševića širom regiona i sveta ostalo je uskraćeno za snimke na „Jutjubu“ koji nisu bili zvanični spotovi, već su nastali kao plod kreativnosti najvernijih pratilaca njegovog lika i rada.


Iako su uklonjeni još za života Panonskog mornara, mnogi smatraju da su to učinili naslednici autorskih prava, to jest porodica, kako bi sprečili „komercijalno iskorištavanje“.


Pošto je negodovanje na društvenim mrežama postalo sve glasnije, Đoletova starija ćerka Jovana odlučila je da stavi tačku na polemike, prepirke i komentare.


Lola je na „Instagramu“ objavila deo njegovog intervjua iz „Dalmacije danas“, koji je izašao u julu 2017. godine. To bi trebalo da reši sve nedoumice i pokaže da je odluku, još pre mnogo vremena, doneo slavni novosadski kantautor lično.


- ...Jer, da jesam, pa makar samo na minut, odavno bih presudio da moram pogasiti sve lažne naloge otvorene na moje ime. Ovako, čudnom podudarnošću, tek sam pre nekoliko dana stavio potpis na ugovor po kom će uskoro postojati samo „Oficijelni Balašević“, tako da više ništa neće moći da se „okači“ bez dozvole moje porodice, isto kao što niko neće moći ni da se okači o nas. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>