Zadruga

Parovi

Miljana Kulić komentariše tvitove Željka Mitrovića!

Miljana Kulić komentariše tvitove Željka Mitrovića sa željom da valjda dokaže kako se kaje zbog svega ili kako bi ga umilostivila da je vrati na imanje rijalitija "Zadruga 5".

Miljana Kulić komentariše tvitove Željka Mitrovića! Screenshoot/Instagram




Miljana Kulić je kao što je svima poznato, diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga 5" zbog skandala "štikla" ali deluje da ona ima ogromnu želju da se vrati...


Miljana je nedavno napravila Tviter nalog na kom se često oglašava, a na istom koristi svaku priliku da moli Željka Mitrovića za povratak na velelepno imanje. - piše Republika.

Bivša zadrugarka je komentarisala Željkovu objavu oko protesta, a njen komentar je šokirao mnoge  jer se nalazi ispod objave koja nikakve veze nema sa rijalitijem "Zadruga".



- Žao mi je zbog svega što sam uradila - glasio je Miljanin komentar.








Podsetimo, Miljana je diskvalifikovana 8. decembra nakon što je fizički nasrnula na bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu dok je spavao. Miljana je napravila skandal kada je Zola ušao u emotivnu vezu sa Nevenom Savić, pa je tako uzela štiklu i "otvorila" glavu bivšem dečku. Veliki šef je po hitnom postupku diskvalifikovao Miljanu, a dužna je da plati kaznu u iznosu od 50.000 evra.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>