Zdravlje

Ljubav

Nutricionista savetuje: Dijeta nikad lakša!

Nutricionista savetuje, promenite ove 4 stvari! Dijeta nikad lakša! Uz ove savete mršavljenje će postati neuporedivo efikasnije. Bez obzira na individualnost svakoga od nas i naših organizama, neke stvari su zaista univerzalne.

Nutricionista savetuje: Dijeta nikad lakša! Svet Plus




Ako želite da promenite svoj način ishrane i zaista počnete da gubite kilograme, a ne znate kako da započnete taj proces, imamo rešenje.

Zapravo, imaju ga nutricionisti, koji otkrivaju šta su to osnovni problemi i greške koje pravimo pri mršavljenju, kojih moramo da se rešimo ukoliko želimo da dođemo do rezultata.

Svaki nutricionista će vam napraviti određeni plan ishrane, ali uprkos tome što je to individualan pristup, postoji nekoliko univerzalnih stvari, koji se svima savetuju.

Svaki čovek je jedinka za sebe i svakako da ne postoji univerzalna formula za mršavljenje, bar ne ona koja bi mogla da usput naruši vaše zdravlje, izazove neke neželjene posledice ili učini da proces mršavljenja ne bude delotvoran.

Međutim, bez obzira na individualnost svakoga od nas i naših organizama, neke stvari su zaista univerzalne i predstavljaju fundamet za bili kakve dalje korake u planovima za ishranu. To se odnosi i na dijete i uopšteno na prelazak na zdrav način ishrane.




Iako vam možda deluje previše jednostavno, ali ove četiri stvari, biće dovoljne da pokrenete metabolizam, a samim tim i mršavljenje:

1. Unosite 2-3 litre vode dnevno.

2. Ne grickajte između obroka.

3. Uz svaki slani obrok obavezno dodajte i neku salatu (bez kaloričnih preliva).

4. Industrijske slatkiše zamenite domaćim, vodeći računa o vrsti zaslađivača (potpuno izbacite iz ishrane beli šećer).



NAPOMENA: Iako izbacite koncentrovane šećere i pređete na prirodne, voćne, to nikako ne znači da ih možete konzumirati u neograničenim količinama, jer i oni imaju kalorijsku vrednost i mogu uticati negativno na proces mršavljenja.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>