Style

Ljubav

Idealan poklon za dragu osobu! Šta kaže horoskop!

Idealan poklon za dragu osobu! Šta kaže horoskop, kako da obradujete nekoga koga volite! Astrologija je tu da vam olakša izbor!

Idealan poklon za dragu osobu! Šta kaže horoskop! Svet Plus
Predstavnici zemaljskih znakova zodijaka su materijalisti koji najviše cene praktičnost. Stoga, kada pripremate poklone za Bika, razmišljajte o nekom alatu za hobi, predmetu koji ima više namena u domaćinstvu ili pak neki dekorativni predmet. Budite sigurni – Bik će biti oduševljen ako može dugo da koristi vaš poklon. 

Device će obradovati donji veš, neobična knjiga ili neki moderni gedžet. Jarčevi su ljudi koji vole da budu sami, više cene mir i tišinu od bučnog društva. Za njih će dobro doći najracionalniji pokloni - sat, novi telefon ili set društvenih igara.

Vatreni članovi zodijačkog kruga su temperamentni, bistri i harizmatični ljudi. Narcisoidni i strastveni Lav će biti oduševljen ako mu poklonite nešto luksuzno: skupe cipele ili haljinu, kozmetički proizvod ili čak portret naslikan po porudžbini. 

Ovnovi isto tako cene luksuz, pa razmislite o kupovini skupe kozmetike ili parfema za svoju voljenu osobu. Inače, novac za Ovna je najbolji poklon, jer ga nikad nemaju dovoljno. 


Strelci, kao avanturisti, sanjari i kreativne ličnosti, neće moći da se uzdrže od suza radosnica ako u novogodišnjoj noći dobiju knjigu svog omiljenog pisca, redak ukras ili neobičan suvenir iz druge zemlje.

Vazdušni element podrazumeva sanjivost i neozbiljnost. Takve karakterne osobine ne čine predstavnike ovih znakova lošim ljudima, samo je dobro to uzeti u obzir to prilikom odabira poklona. Tako će Blizanci biti prijatno iznenađeni ako im poklonite kartu za neko putovanje ili moderan gedžet. 

Vodolije, kao merilo za jedan od najneuhvatljivijih znakova zodijaka, vrednuju trendove. Pogledajte šta ga interesuje i kupite ono što je sada veoma popularno. 


Vage vole unikatne i skupe stvari. Dakle, parfem, karta za koncert vašeg omiljenog benda ili večera u skupom restoranu je vaša opcija.

Vodeni znakovi su osetljivi i praktični u isto vreme. Gotovo da ne pokazuju svoje emocije, poznati su po svojoj tajnovitoj prirodi, zbog čega mnogi misle da su teški ljudi. U stvari, to nije tako, samo treba pronaći ključ do njihovog srca. 

Na primer, Rakovi će se obradovati flaši dobrog vina, lepoj odeći ili retro dekoraciji. 


Škorpija je, s druge strane, osoba kojoj nije lako ugoditi, ali ne odustajte: kupite nešto što niko drugi nema- ručno rađeni nakit, moderan gedžet ili unikatni komad odeće. 


Ribe su najmirniji, ali istovremeno i najneobičniji znak zodijaka. Možete ih zadovoljiti mističnim poklonima - tarot kartama, knjigom o životu drugih naroda ili civilizacija, mirisnim svećama i štapićima... Uopšteno govoreći, Ribe će biti srećne ako samo provodite vreme sa njima


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink


>