Zadruga

Parovi

Nevena Milićević i Redži Buš: Devojka ga je hvatala na bebu! (VIDEO)

Devojka ga je hvatala na bebu! Nevena Milićević poznata je po rijaliti učešću u ,,Velikom bratu", a po dolasku u Šimanovce šokirala je sve izjavom da je bivši dečko Kim Kardašijan, Redži Buš i njen bivši dečko.

Nevena Milićević i Redži Buš: Devojka ga je hvatala na bebu! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Nevena Milićević je progovorila o detaljima, te je otkrila kako se upoznala sa bivšim dečkom najpoznatije starlete, a onda prepričala i da joj je njegova žena pisala da je pronašla njene slike, zbog čega nije mogla više da izdrži, pa je raskinula. 


- Da. Oboje smo živeli Majamiju, ali mi se niko nikada tako nije dopao preko Tv-a ili novina. Videla sam sliku njega i Kim, pa sam rekla da bi volela da imam takvog dečka. Posle dve nedelje smo se upoznali. Ne znam koliko sam imala godina, ali je to bilo pre moje poslednje veze. Nije me blokirala Kim Kardašijan, ali sad ova što sada ima decu sa njim, slala mi je poruke i imejlove. Kontaktirala me je. 

Pisala mi je i rekla da je našla moje slike u njegovom telefonu. Bila sam u početku ljubazna, ali sam ja odmah promenila ton, jer je bila previše drska. Ona mi se potom izvinila. Ta žena je njega stalno hvatala za bebu, ali je on nju stalno varao. Čitav je to skandal bio - ispričala je Nevena Milićević

Inače, sada se otkrilo i koji dečko je u pitanju. Naime, u pitanju je sportista Redži Buš, koji se bavi američkim fudbalom i izuzetno je poznat u svom miljeu. 





Kim i Redži su se zabavljali 2007. godine, pa su samo dve godine kasnije raskinuli. Međutim, kako nisu mogli jedno bez drugog, odmah nakon toga su se pomirili iste, 2009. godine. 

No, nešto kasnije došlo je do raskida, međutim, starletini fanovi i danas pate za njihovom romansom, koja je bila pod budnim okom javnosti. 


- Ona je jako pametna i radi odličan posao što od sebe i porodice pravi takav brend. Srećan sam zbog nje -izjavio je jednom prilikom sportista.



 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>