Zadruga

Parovi

Dejan Dragojević i Dalila imali tuču pre rijalitija Zadruga 5!

Dejan Dragojević i Dalila imali tuču pre rijalitija "Zadruga 5". On je nju počupao, a ona njega udarila pesnicom u nos! Razlog za to je njegova ljubomora!

Dejan Dragojević i Dalila imali tuču pre rijalitija Zadruga 5! Screenshoot/Instagram




Bivši supružnici Dalila i Dejan Dragojević nedavno su, tokom razgovora, otkrili da je među njima došlo do fizičkog okršaja pre ulaska u "Zadrugu", a svakodnevno isplivavaju šokantni detalji iz njihovog braka, za koji su tvrdili da je bio savršen.

Nakon što su pre dva dana u svađi priznali da su se žestoko tukli i pre "Zadruge", te da je Dejan zbog Dalilinih udaraca dobio devijaciju nosa, klupko je počelo da se odmotava.


Ovaj okršaj se dogodio, kako piše "Kurir", nakon što je Dejan posumnjao da ga Dalila navodno vara.


Bosanska starleta je bila previše bliska s majstorom koji je radio u njihovoj kući u Šepku, što je Dejan primetio. 

Kada joj je rekao da mu to smeta i da bi bilo poželjno da ne bude u kući kada on dođe da radi, Dalila mu je rekla da umišlja. Ipak, kap koja je prelila čašu jesu čaršijske priče koje su došle do Dejana.






Navodno, poznanici su mu preneli kako su videli njegovu ženu u jednom lokalnom kafiću u društvu muškarca koji je radio popravke u njihovoj kući. Iako ih nije snimio da se ljube, Dalila i majstor su bili jako prisni, a navodno su se držali za ruke i smejali.

Dejan Dragojević je tada napao suprugu i pitao je da li ga je prevarila, a ona se pravdala i govorila da je u kafiću bila s komšinicom, te da je majstor sedeo tamo i da mu se samo javila i pružila ruku. 







On joj nije poverovao, urlao je na nju, a kada mu je uzvratila, počupao ju je. Tada je, po rečima našeg sagovornika za gorenavedeni list, kako bi se odbranila, Dalila uzvratila i pesnicom udarila Dejana pravo u nos, o čemu su pričali u rijalitiju.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir

Povezane vesti:


>