Region

Svet

Pevačica Ana Bekuta skinula crninu!

Pevačica je ispunila Mrkinu poslednju želju! Ana Bekuta skinula crninu nakon sahrane. Bekuta je nedavno izjavila da će ipak nastupati za Novu godinu, kako je Mrka i želeo.

Pevačica Ana Bekuta skinula crninu! Screenshoot/Instagram





Pevačica Ana Bekuta nedavno je ostala bez dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića, a iako je izjavila da se povlači iz javnog sveta na neko vreme, pevačice je odlučila da ipak ispuni poslednju želju pokojnog političara i nastavi sa radom.


Bekuta je nedavno izjavila da će ipak nastupati za Nove godinu, kako je Mrka i želeo, pa će u Trebinju dočekati ponoć sa svojim fanovima, a pred banjalučkom publiku zapevati svoje brojne hitove u repriznoj noći.






Kako će dan ranije u Banja Luci nastupati Neda Ukraden, Anina koleginica podelila je fotografiju na društvenoj mreži sa gradonačelnikom najvećeg grada Republike Srpske, kao i sa Bekutom, koja je nasmejana pozirala prvi put javnosti nakon tragičnih vesti.



"Najdraži moji, odlučila sam da u Novu godinu ipak uđemo zajedno. Vidimo se 31. decembra u prelepom Trebinju, a 1. januara u čarobnoj Banja Luci. Radujem se što ćemo se grliti i grejati pesmom. Dobro se obucite, nemojte da je neko došao bez potkošulje! Voli vas vaša Ana"

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>