Region

Svet

Kako se rodio Milan Marić: Takve bebe u velikom procentu ne dođu na svet!

Kako se rodio popularni glumac Milan Marić ispričala je njegova majka Gordana, vaspitačica u penziji. Takve bebe u velikom procentu ne dođu na svet!

Kako se rodio Milan Marić: Takve bebe u velikom procentu ne dođu na svet! Screenshoot/Instagram
Majka popularnog glumca Milana Marića, Gordana otkrila je svojevremeno u jednom intervjuu, kako joj je tokom trudnoće sa Milanom dijagnostikovana placenta previja, ili drugačije rečeno prednjačeća posteljica, stanje koje može biti bez simptoma do početka porođaja ili pojave kontrakcija. Gordani, vaspitačici u penziji, su na sreću lekari to otkrili mnogo ranije, a rizik je i dalje bio izuzetno veliki, kako za nju tako i za bebu.


- Mada se te bebe u velikom procentu ni ne rode, sećam se kao juče da je bilo, kada su mi dve slatke mlade doktorke kazale da je Milan uporan da se rodi: "Ovaj je rešio da se rodi. Uopšte ga ne zanima šta se dešava i kakvi su problemi oko njega" - ispričala je kroz smeh ona, a zatim se prisetila nešto kasnijih situacija u kojima je Marić takođe pokazao upornost i izdržljivost.


Milan je, naime, od malih nogu bio lud za glumom, stoga je još kao dečak poželeo da oformi dramsku sekciju. Stalno je jurio nastavnike u školi, direktore, tražio pristupnice, a njegovoj majci svi su govorili da je toliko zagrižen za to da će u tome i uspeti, što se kasnije i dogodilo. Majka Milana Marića kroz smeh je istakla da je njen sin od detinjstva bio i veliki zagovornik ravnopravnosti.- Bio je drugi razred ili treći kada je u školu došla nova psihološkinja i deci kazala da mogu da joj se obrate kakav god problem da imaju, a ne mogu da rasprave sa mamom. Da jednostavno dođu kod nje i popričaju. Milan se naravno odmah javio i kazao joj: "Hoću ja sa vama da popričam, morate da mi date savet kako da se izborim sa svoju ravnopravnost. Imam brata i sestru koji su od mene stariji 9 i 12 godina i oni stalno meni govore;"Ti si mali, ti ne možeš!", a ja znam da mogu sve što i oni i ne mogu da se pomirim sa tim da mi stalno govore da sam mali - duhovito je za sam kraj ispričala Gordana za "Kurir".Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir/blic

Povezane vesti:


>