Region

Svet

Muđa: Kristina Kika Đukić nije želela moju pomoć! (VIDEO)

Nije želela moju pomoć! Kristina Kika Đukić je kao što je već poznato, oduzela sebi život! Stefan Vuksanović, poznatiji kao Muđa, pričao je o njenom ponašanju u poslednje vreme ističući da je znao i za njene probleme.

Muđa: Kristina Kika Đukić nije želela moju pomoć! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Jutjuberka i gejmerka Kristina Kika Đukić navodno je izvršila samoubistvo u svom stanu, a njen prijatelj i kolega Stefan Vuksanović, poznatiji kao Muđa, pričao je o njenom ponašanju u poslednje vreme ističući da je znao i za njene probleme.

Kako je naveo u klipu, primetio je da se Đukićeva u poslednje vreme drugačije ponašala, ali da nije želela njegovu pomoć, već je u više navrata naglasila da ne treba da brine.

- Znam Kiku jako dugo, ali u proteklih nekoliko meseci, možda čak i godinu dana primetio sam na društvenim mrežama da je skroz drugačije stvari počela da kači. Stvari koje kače osobe koje su mentalno tamo gde treba da budu - rekao je Muđa.





- Ja sam se Kiki više puta javio. Par puta mi je rekla šta je muči i u više navrata mi je rekla da je sve u redu i da ne treba da brinem - dodao je on.


 Muđa se oglasio i nakon jutjuberkine tragične smrti. On je tada napisao da mu je veoma žao Kike, kao i da nikad nije rešenje dići ruku na sebe.

- Ljudi, molim vas, nije rešenje dići ruku na sebe. Molim vas, obratite se bilo kome iz vaše okoline. Niste sami, nikada nećete biti sami, možda se tako osećate, ali nije tako. Nikada neće biti rešenje oduzeti sebi život. Život je jedan i borite se za njega. Molim vas ljudi, ako neko ima bilo kakav problem, samo shvatite da sve može da se reši, ali rešenje nije odustati od života - napisao je Muđa i dodao:

- Samo želim da znate, sve što vidite na društvenim mrežama - nije tako kako izgleda. Nismo svi najlepši, nismo svi najbogatiji i nije svima toliko dobro koliko izgleda na društvenim mrežama. Ja imam probleme, moj komšija ima probleme, svako ovde od nas ima svoje probleme i misli da im nema kraja. Ali ima, budite jaki i uvek ćete naći izlaz iz svega. 








Svako od nas nosi nešto na svojim leđima, nije sve bajno i obojeno šarenim bojama- Vaš život ne upoređujte sa drugima, ne trošte vreme živeći tuđe živote. Umesto što brojite svoje nedostatke, počnite molim vas da brojite sve što imate. Nemojte da odustanete, budite ovde sa nama, delite vašu sreću sa nama.

- Ustanite svakog jutra i recite sebi da vi to možete. Budite ovde, jer ovde svima značite - istakao je Muđa.


Video pogledajte OVDE


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>