Zadruga

Parovi

Maja Marinković prekršila je strogo pravilo! A Car opet dobio batine!

Maja Marinković prekršila je strogo pravilo boravka u rijalitiju "Zadruga 5", a Car opet dobio batine od nje. Ostaje nam da vidimo da li će je produkcija kazniti ili joj ipak progledati kroz prste...

Maja Marinković prekršila je strogo pravilo! A Car opet dobio batine! Screenshoot/Youtube




Maja Marinković nominovana je od strane zadrugara, a sa njom u duel sutra će ići Petar Vasić, koji će se boriti za opstanak na imanju. Poznato pravilo boravka u Šimanovcima jeste da nakon što se svetla ugase u spavaćoj sobi nominovani za izbacivanje ne smeju provoditi vreme tu. 


Maja zbog ljubomore i nesigurnosti koju oseća prema Filipu Caru, odlučila je da prekrši pravilo i rizikovala je svoj papreno veliki honorar zbog njega. Iako ju je on opominjao Maji Marinković to nije predstavljalo ništa, a sve vreme je pokušavala da ga ubedi da on bude taj koji će prekršiti pravilo i da ode sa njom u izolaciju. 

Na kraju Filip je pristao, jer mu je Maja pretila da će napraviti haos ukoliko on ne krene sa njom, pa je on bio primoran da to uradi. Da li će zbog ovog njenog gesta uslediti pismo Velikog šefa kojim će Maja biti obaveštena da je kažnjena ostaje nam da vidimo, kao i zbog agresije i nasilja koje je ispoljila prema Caru.




 




 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>