Zadruga

Parovi

Otvoreno pismo: Miljana Kulić javno ucenjuje Milicu Mitrović?!

Ponovo je poslala otvoreno pismo čelnici Pinka! Diskvalifikovana Miljana Kulić javno ucenjuje Milicu Mitrović. Objavila je i lekarski nalaz, gde se vide njeni problemi...

Otvoreno pismo: Miljana Kulić javno ucenjuje Milicu Mitrović?! Screenshoot/Instagram




Poznato je da je Miljana Kulić bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli razbila glavu štiklom, nakon čega je momentalno diskvalifikovana, a onda je nastavila da pravi haos po putu, nasrtajući na novinare i policiju, koji su došli po njenom pozivu. 

Sada je odlučila da se javno obrati Milici Mitrović sledećim rečima: 

Volim Vas do neba... Ovo što sam uradila je katastrofa. Nema potrebe da brinete, proćiće i ovo. Ono što sam uradila je za svaku osudu. Ne mogu da dođem sebi. Ne spavam noćima. Prvo je Deniz mene gurnula i udarila sam jako glavom o pod. Posle toga ne znam šta sam pričala i radila. Mislim sada znam šta sam uradila. Sramota me je više da se izvinjavam Velikom šefu i šefici.






Kako oni odluče, tako će i biti. Svi koji ste uz mene želim da osudite postupak moj, jer je za svaku osudu! - napisala je Miljana, a onda objavila lekarski nalaz na kom pišu svi njeni problemi. 

Mnogi su pomislili da je ovim nalazom Miljana Kulić pokušala da se opere kod naroda, kao i da je pokušala da uceni televiziju Pink. 
 

Marija Kulić oplela po Neveni: Vodaju je za pare! Prava guska!

Jelena Pešić i Mladen Vuletić: Da li je na pomolu svadba?! (VIDEO)

Maja Marinković prekršila je strogo pravilo! A Car opet dobio batine!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>