Zadruga

Parovi

Miljana Kulić nakon diskvalifikacije nagutana lekovima! (VIDEO)

Miljana očigledno nagutana lekovima, nakon diskvalifikacije, nikoga nije ni čula ni videla osim Zole na malom ekranu... Odbijala je svaki vid komunikacije, bilo kakve priče o incidentu i njenom stanju.

Miljana Kulić nakon diskvalifikacije nagutana lekovima! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Miljana Kulić diskvalifikovana je iz pete sezone rijalitija ''Zadruga'' zbog teških telesnih povreda koje je nanela svom nekadašnjem partneru Lazaru Čoliću Zoli kom je hitno ukazana lekarska pomoć. 

Nakon diskvalifikacije, Miljana je ostala na ulici sa stvarima, bez mogućnosti da ode bilo gde, a uz pomoć Srpskog telegraf i portala Republika, kao i ostalih redakcija uspela je da se dokopa centra prestonice, gde je nastavila da propagira svoje nedolično i agresivno ponašanje.

A kako Kulićeva nema trunku poštovanja i zahvalnosti, ništa je nije zanimalo osim Zole.

Naime, Miljana očigledno nagutana lekovima, nikoga nije ni čula ni videla osim Zole na malom ekranu. Odbijala je svaki vid komunikacije, bilo kakve priče o incidentu i njenom stanju. I nakon svega zanima je samo onaj koji ju je i diskvalifikovao.


I njena majka, Marija Kulić pokušala je da dopre do mozga svoje ćerke, smiri je i privoli medijima, ali bezuspešno. Jedna velika bruka i sramota Miljane Kulić.
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika

Povezane vesti:


>