Zadruga

Parovi

Maja Marinković van sebe zbog večerašnje emisije Ami G show!

Maja Marinković van sebe zbog večerašnje emisije Ami G show, odnosno zbog gostovanja njenog dečka Filipa Cara zajedno sa bivšom devojkom Dalilom.

Maja Marinković van sebe zbog večerašnje emisije Ami G show! Screenshoot/YoutubeMaja Marinković obavila je ozbiljan razgovor sa dečkom Filipom Carem kada je čula da njegova bivša devojka Dalila Dragojević i on večeras napuštaju imanje u Šimanovcima zbog toga što su gosti u jednoj emisiji.


- Nemoj tako da me gledaš, neću da pričam sa njom - rekao je Car.

- Haos ću da napravim, ovo nećeš - istakla je Maja.

- Ako bude neka igra, šta me to remeti? Neću da pričam sa njom, ljubavi, koji ti je k*rac? - nastavio je Filip.

- Ovde da, ali što mora tamo? - kukala je Marinkovićeva.

- Nisam indijanac, da idem sa nekim van kapije i da ćućorim. Pa onda bi jedva dočekala da me navuče. Znam sa kim imam posla. Hodaću 10 metra ispred nje. Pa i da sam sam bih tako. Ti pazi samo da ja ne dođem ovde i da ne čujem nešto. Sedi u kući ili negde dalje od osobe koja ti može indirektno nešto. Dođi izolaciju, stavi masku i spavaj - rekao je Car.


- Obećao si - dodala je Maja.

- Da, obećao sam - govorio je Filip.

- Ako bude neka igra, nemoj. Nema toga i kraj priče, stavi se samo u situaciju da si ja. I nema alkohola tamo - poručila je Marinkovićeva.

- Sve znam, ponašaću se onako kako bih očekivao da se ponašaš ti! A ti sedi malo sa Zolom - rekao je Car.- Neću da joj se obraćam, neću da ćućorim sa njom van kapije - uveravao je Car Maju.

- Kako bi voleo da ja radim, tako ti radi. Samo pazi kako odgovaraš - rekla je Maja.

- Majo, samo se smiri, nije još ni pošao - tešila ju je Martina.

- Majo, molim te - rekao je Car.

- Vodi računa i nemoj da piješ. Pićeš ovde kad dođeš, imaš kod Mikija, kod Čolaka! Nema rakije! - dodala je Maja.

- Ali, ljubavi... Jedna rakija, nazdravim jednu, dve. Tek tad ne bih ništa napravio. I da mi se obrati, ja ću da okrenem glavu - pričao je Filip.

- Zakuni se! - rekla je Marinkovićeva.

- I da nisam sa tobom tako bih, video sam kako je loša osoba. Hodam 10 metara ispred nje, ne zanima me - uveravao je Car.
  


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>