Zadruga

Parovi

Dalila ima bivšeg dečka koji tvrdi da je bio njeno kuče!

Dalila Dragojević ima bivšeg dečka koji tvrdi da je bio njeno "kuče" mesec dana, a da je Dejan to bio pet godina! Spreman je da uđe u rijaliti "Zadruga 5" i da se iz nekog razloga suoči sa njom...

Dalila ima bivšeg dečka koji tvrdi da je bio njeno kuče! Screenshoot/Youtube

Bivši dečko Dalile Dragojević je Dado Solomon, kog je 2017. godine prevarila sa Mladenom Vuletićem u "Parovima".


Muzičar, koji je poznatiji po nadimku MC Dado, otkrio je za domaće medije kako se osećao kada ga je starleta izdala, a onda dodao i da je spreman na njene napade i da može da je uništi.- Nisu me zvali u "Zadrugu" još uvek, niti smo pričali o tome, ali kad bi me pozvali i kada bih dobio dobru ponudu, rado bih ušao da se suočim sa Dalilom, ali i svima iz "Parova". Tu je i Miljana Kulić, ali ovoga puta bih se sa njom slagao jer je protiv Dalile, udružio bih se s njom - počeo je Dado i prokomentarisao njenu izdaju supruga Dejana Dragojevića, kog je prevarila sa Filipom Carem.


- Jadan Dejan. Ja nisam ni blizu prošao kao on. Kad je mene prevarila sa Mladenom, bili smo tek mesec dana u vezi, i to u rijalitiju, a i s njim je tada samo legla u krevet i poljubila se. Ono što je uradila Dejanu, nemam reči... Devojka je teški debil, dno dna. Mala je reč za nju da je ku*va, d*olja, klošarka. Sve je to blago! - otkriva on za Kurir.


MC Dado kaže da bi voleo da se suoči sa Dalilom i da zna šta bi je pitao.

- Voleo bih da se pogledamo u oči posle šest godina i prvo bih je pitao da li me se seća, pošto tvrdi da je u rijalitijima imala samo tri momka. I smejao bih se. Pitao bih je: "Da li te je sramota?" Inače, ja sam njoj čestitao pobedu u "Parovima", posle toga se više nikada nismo čuli. I ona i Dejan su me blokirali. Ako joj nisam bio dečko, što me je blokirala? Ja sam bio njeno kuče, ali mesec dana, a Dejan je to bio pet godina - rekao je Dado, koji je spreman da iznese najgore stvari koje ima o Dalili.


- Imam brojne dokaze o njoj, ne mogu da pričam, čuvam ih ako uđem u "Zadrugu". Uništiću je. Kad sam izašao iz "Parova", mi smo još bili u vezi, ali sam ubrzo saznao dosta stvari o njoj da mi je laknulo što me je prevarila, jer sam hteo da je šutnem. Javljali su mi se momci, švaleri, koji su bili s njom na noć. Pričali su mi svašta... Kako ju je ponižavao neki iz Tuzle, pa ju je momak iz Sarajeva izradio... Ma grozne stvari. Ako me bude napadala, a hoće, spreman sam! - kaže Dado za Kurir.


Na pitanje šta bi uradio ukoliko bi Dalila flertovala s njim i pokušala da ga smuva, muzičar priznaje da ne bi ostao imun.

- Ne bih mogao da budem s njom u emotivnom smislu, ne mogu da se zaljubim u nju. A ovako, za avanturu, što da ne. Devojka nije loša u tome što radi. Pričam iz iskustva (smeh). U tome je definitivno dobra. Ali je ne bih doveo kući, ne bih se blamirao. Odrekla bi me se porodica, prijatelji, svi. A ovako, malo za*ebancije, što da ne.

Iako misli da je Dalila dobra glumica, Dado veruje da je njegova bivša omađijana...

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir

Povezane vesti:


>