Style

Ljubav

Veliki godišnji horoskop 2022: Vaga, Škorpija, Strelac!

Veliki godišnji horoskop za 2022. godinu! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, pogledajte šta vas očekuje kada je u pitanju ljubav, posao, novac, zdravlje...

Veliki godišnji horoskop 2022: Vaga, Škorpija, Strelac! Svet Plus
Saznajte šta veliki godišnji horoskop za 2022. godinu predviđa vašem znaku Zodijaka!


VAGA

Vagama će se dopasti 2022. godina, jer donosi minimum nevolja i nepredvidivih događaja. Zvezde će ove godine pokazati neutralnost prema vašem znaku, a ovo je najbolje. U najmanju ruku, ponašaćete se kako vam odgovara i nikakve prepreke vas neće sprečiti. Za Vagu je 2022. godina idealna za opuštanje i podmlađivanje. Vi zaslužujete ovu etapu, tako da ćete izvući maksimum iz nje.


Vagama koje rade u kompanijama savetujemo da ne obraćaju pažnju na kolege, koji će s vremena na vreme pokazati negativan stav prema vama. Najvažnije je da ništa ne ometa vaš ostanak na trenutnoj poziciji, a vaši šefovi su zadovoljni vama. A prazne priče i glasine ne bi trebalo da vas uznemiravaju. U principu, 2022. godina neće biti odlučujuća za većinu predstavnika Vage. Međutim, ako razmišljate o velikim promenama, najbolje je da se pozabavite njima pre jeseni.

Vagama će 2022. biti dozvoljeno da se ponašaju pomalo impozantno. Ako je posao pokrenut, prodaja i zalihe su uspostavljene, a konkurenti nisu naročito brzi, možete čak i malo da odstupite od posla. U drugoj polovini 2022. može se pojaviti fokus na ekspanziji. Ovu ideju treba odložiti. Počnite da se pripremate za tako važan korak, ali je bolje preduzeti akciju nakon kraja 2022. godine.

Stabilnost, koja će se pratiti u narednim mesecima u oblasti finansija, pomoći će Vagi da napravi ambiciozne planove. Razmislite unapred, ali ipak ugradite element nepredvidivosti u svaki novi projekat. Uopšteno govoreći, najbolje je da napravite sezonski plan za trošenje finansija.

Ovo će olakšati i bolje ćete se prilagoditi iznenadnim situacijama. Generalno, kao što je gore navedeno, sfera finansija neće izazvati senzacije za vaš znak.Malo je verovatno da će Vaga biti posebno iznenađena 2022. godine i ličnom životu. Vage, koje su prošle godine postavile sebi značajan cilj (na primer, da imaju venčanje), moći će da ga ostvare. Porodične Vage tokom cele godine će raditi na komunikaciji sa članovima porodice kako bi se pozabavile hitnim pitanjima. Ova kolegijalnost će još više ujediniti vas i vašu porodicu, što znači da se možete nadati da će život u porodičnom gnezdu biti miran i generalno prosperitetan. Dobra atmosfera čeka Vage koje u prošlosti nisu mogle da dovedu red u ljubavne veze. Situacija će se raščistiti oko aprila. Postoji šansa da se romansa koju započnete u ovom segmentu godine pokaže ozbiljnom.

Vaga je ljubitelj putovanja, zabavnih aktivnosti i putovanja.


Malo je verovatno da će 2022. godina zadovoljiti vašu potrebu za svim gore navedenim.
Ovo nije razlog za uznemiravanje. Čak i ako odmor 2022. morate da provedete kod kuće ili na selu, potražite svoje prednosti u tome. U najmanju ruku, možete uštedeti prilično pristojnu količinu novca. Po pitanju zdravlja, jačanje imuniteta je mera koja se mora shvatiti što je moguće ozbiljnije.

 

Serija Besa 2, epizoda 4: Uroš je odlučio da se osveti! (VIDEO)

ŠKORPIJA

Škorpije u 2022. godini mogu biti pomalo pod stresom. Mnogi od vas će postati bezrazložno zabrinuti zbog nečega ili će tražiti tamnu stranu u onome što je u stvari izuzetno transparentno. Sumnjičavost u vama posejaće previše miran i uspešan početak godine. Videći kako je sve "slatko i glatko", Škorpije će početi da brinu da će se ovo prozirno jezero uskoro pretvoriti u uzavrelu reku. Ali to se neće dogoditi, jer će vas zvezde 2022. pažljivo zaštititi od bilo kakvih nevolja. Sudbina će vam, prema astrolozima, u ovoj godini biti izuzetno naklonjena.


Ako ostavimo po strani neshvatljivu paniku i pokušaje da pronađemo manu u onome što se dešava, onda će sredinom proleća 2022. radnim Škorpijama postati jasno - profesionalni život je krenuo u pravom smeru. Ne odustajte od službenih putovanja, seminara i poslovnih putovanja. Ovde vas čeka sve najzanimljivije: od druženja, koje će u budućnosti pomoći u napredovanju u karijeri, do mogućnosti da uspostavite lični život.

Škorpije koje se bave svojim biznisom 2022. će težiti da intuitivno donose jednu senzacionalnu odluku za drugom. Koraci preduzeti u narednim mesecima pomoći će da proširite granice vašeg poslovanja ili da ga transformišete u novi format.


Birokratski problemi nisu predviđeni, kao ni po pitanju oporezivanja neće biti neprijatnih trenutaka ili zastrašujućih nesporazuma. Međutim, nemojte žuriti sa finansijskim odlukama i ulaganjima. Vaša sreća pripada samo vama. Pokušaj da je proširite na nekog drugog neće vas odvesti nigde. Bolje gledajte svoja posla.

Ovo je savet koji će vam pomoći da sačuvate i uvećate svoj kapital. Svaka ideja, uključujući i pomalo avanturističku, može doneti značajan prihod. U drugoj polovini 2022. možete dobiti veliki povraćaj novca za kupovinu. Zvezde preporučuju da se ovaj iznos potroši na rekreaciju i zabavu. Atmosfera 2022. pogoduje onima koji vole lep život i više nego nadoknađuju sve potrošeno.


U ličnim stvarima, 2022. će Škorpijama dati uglavnom pozitivne vibracije u odnosima. Porodične Škorpije moći će da otklone negativne aspekte koji su pomračili brak. Moguće je oživljavanje strasti ili čak spontano organizovano romantično putovanje. Za one koji traže ljubav, zvezde će predstaviti mnogo zanimljivih susreta i poznanstava. Među onima sa kojima ćete blisko komunicirati naći će se osoba sa kojom ćete brzo savladati put od poznanstva do ljubavi. A onda vas čeka vrtoglava strast u naručju nove ljubavi.

Ovo nije jedino prijatno iznenađenje koje bi Škorpijama moglo da se desi 2022. godine. Često ćete dobijati pozive na zabavne događaja. Pazite koju hranu konzumirate, izbacite grickalice i slatkiše jer je u ovoj godini moguće dobijanje kilograma.

 

Astrologija: Decembar mesec i posebni dani!
STRELAC

Strelac će 2022. godine osetiti interesovanje za sve novo i neobično. Ovo je oblast znanja koju nikada niste proučavali, i samorazvoj, i želja da se čvrsto nastanite u virtuelnom prostoru i još mnogo toga. U principu, Strelčevi su uvek veoma radoznali, a uz podršku zvezda, ovaj kvalitet će se još više razvijati. Glavna stvar je da će vam zvezde omogućiti da mirno proširite granice znanja, preuzimajući sve ostalo. Jednostavno rečeno, mir će zavladati u glavnim oblastima života Strelca 2022. godine kako biste mogli da radite ono što vas zanima.


Ovo je veoma obećavajuća godina! Na primer, Strelčevi koji su iz čiste radoznalosti odlučili da steknu znanje u novoj oblasti, sami neće primetiti kako napreduju na lestvici karijere. Zvezde u 2022. vole one koji su zainteresovani za različite aspekte života i rado su nagrađeni za njihovu marljivost u osvajanju određene discipline. Moguće je da se iskoriste veštine i talenti koje već posedujete i koje želite da unapredite do savršenstva.Radoznalost će igrati na ruku preduzetnicima Strelčevima. Ideja vezana za razvoj poslovanja biće sjajna tokom 2022. godine. Možda ćete morati ne samo samostalno da steknete novo iskustvo da biste implementirali ideju, već i da tražite profesionalce. Sredstva uložena u vaš novi projekat će se sigurno isplatiti. Ukoliko radite u IT sektoru takođe možete napraviti neverovatan uspeh. Osim toga, nešto iz prošlosti će postati veoma relevantno. Možda govorimo o načinu poslovanja ili o nijansama oglašavanja. U 2022. samo previše lenji Strelčevi neće ostvariti prosperitet.


U ljubavnim odnosima Strelcu će u 2022. godini trebati malo strpljenja. Ovo posebno važi za predstavnike vašeg znaka koji sanjaju da započnu aferu sa određenom osobom. Ova osoba će potpuno neočekivano pokazati interesovanje za vas, ali je moguće da se odnos neće završiti onako kako ste mislili. Prebacite se na nešto drugo, bavite se samoobrazovanjem, sportom, umetnošću, a prava osoba će sama napraviti korak ka zbližavanju.Porodični Strelčevi će ipak morati da se aktiviraju. Nemojte se plašiti da svoju povećanu radoznalost proširite na svoju strast. Svaki novi hobi zajednički hobi ili aktivnost mogu vam doneti osveženje veze.

2022. godina za Strelca će se sigurno ispostaviti kao svetao period, sa puno zanimljivih trenutaka. Biće dobro ako se vaša radoznalost proširi na sport i promociju zdravlja. Otprilike sredinom 2022. godine, Strelcu će biti korisno otići na odmor i provesti ga na uzbudljivom putovanju.
 

Veliki godišnji horoskop 2022: Jarac, Vodolija, Ribe! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Sensa

Povezane vesti:


>