Region

Svet

Lepa Brena rasturila brak Ace Lukasa?! (VIDEO)

Lepa Brena rasturila brak Ace Lukasa?! Estradni menadžer Saša Mirković izjavio je da su Lepa Brena i ostali čelnici Grand produkcije krivci za Lukasov raspad braka.

Lepa Brena rasturila brak Ace Lukasa?! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
Prema Mirkovićem rečima, pored toga što im Grand produkcija duguje veliku sumu novca, oni su (što je Aca Lukas i sam naveo u svojoj knjizi) pevaču lično rasturili porodicu.

- Našli smo se na Bežanijskoj Kosi, Popović, Brena, Boba, Lukas i ja. Popović je tu počeo da kmeči oko cifara koje sam ja rekao za Lukasa po sezoni. Tražio sam milion evra za sezonu, plus plaćene poreze i doprinose. Oni ozbiljno u Grandu zarađuju na osnovu svih. Rukovali smo se na Lukasov pristanak da neće svoj honorar da uzme za prvu godinu, a da moj honorar uredno isplate. Mene je Popović prevario za 300 hiljada evra. Lukas im je oprostio 700 hiljada evra. Nisu hteli da plate 300 hiljada, pa su napravili lažnu svađu i bacili rovca. Išli su kod Lukasove bivše žene Sonje i tražili da se ništa ne naplaćuje, ja na to nisam pristao. 


Rekao sam da poslovno i privatno ne možemo da mešamo. Trebalo je da potpišemo ugovor, to je u distanci od dan dva i pripreme ugovora. Sve su radili bez moje pismene saglasnosti. Oni su snimali na divlje i izdali. U velikim smo tužbama prema Grandu - rekao je Mirković.


Mirković se potom i osvrnuo na Lukasovu knjigu u kojoj je on i sam napisao da mu je Lepa Brena rasturila porodicu.

- Sa ove distance vremena znamo šta su isti oni uradili Lukasu. On je izneo u knjizi da su mu rasturili porodicu. Svi znamo šta su svi ti prijatelji uradili mom štićeniku Lukasu. Aludiram na rasturanje porodice. Lukas je sam rekao da mu je Brena kao i svi iz Granda rasturili porodicu - ispričao je Mirković.Aca Lukas je naveo u svojoj knjizi da Lepa Brena misli da je on ljut na nju zbog toga što je upoznala Sonju sa njenom navodnom avanturom - poznatim srpskim košarkašem, ali u pitanju je nešto drugo.

- Kada sam se odselio, u mojoj kući na Bežanijskoj kosi Sonja je okupljala drugarice. Piju kafu i pričaju. Jedna od njih mi je poslala snimak na kojem Brena teši Sonju. "Šta se nerviraš, šta će tebi taj klošar i narkoman" - napisao je Lukas i dodao:

- Brena i dalje misli da sam se naljutio na nju zbog Majamija. Ne. Prvo: moja žena nije retard kome neko treba da namešta muškarce. Drugo, mnogo važnije: Brena je dolazila u moju kuću i mazila moju ćerku o čijem ocu je govorila da je klošar i bezvredni narkoman - pisalo je u njegovoj knjizi.

Pored ovoga, Lukas je optužio Lepu Brenu da je sa njegovom bivšom ženom bajala kod hodže kako bi mu napakostile.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir

Povezane vesti:


>