Lepota

Ljubav

Dva jednostavna trika da prekrijete izrastak kose!

Ne morate odmah da se farbate! Dva jednostavna trika da prekrijete izrastak kose. Za koji trik ćete se opredeliti, zavisi samo od boje kose.

Dva jednostavna trika da prekrijete izrastak kose! Svet Plus
Izrasrtak se pojavljuje otprilike dve nedelje nakon farbanja kose. Većina dama odmah pribegava ponovnom farbanju, što izrazito loše može da utiče na kosu.

Umesto toga, postoje dva jednostavna trika uz pomoć kojih možete zakamuflirati izrastak, i tako odložiti farbanje na neko vreme.

Za koji trik ćete se opredeliti, zavisi samo od boje kose.


Svetliji izrastak

Ukoliko ste kosu ofarbali u nijansu tamniju od svoje prirodne, tad vam od pomoći može biti senka za oči, po mogućnosti što sličnija farbanoj boji kose. Širom četkom nanesite senku na teme i teko prekrijte izrastak na neko vreme.Tamniji izrastak

Ukoliko ste, sa druge strane, ofarbali kosu u nijansu svetliju od prirodne, bebi puder vam može biti od pomoći. Pored pudera, šampon za suvo pranje kose može biti takođe dobro rešenje. Isto kao i u prethodnom slučaju, širom četkom, poput one za rumenilo, nanesite materiju na kosu.


Dodatni savet

U prodaji se mogu naći i posebni preparati za prikrivanje izrastka u obliku spreja, ili nalik na maskaru. Proizvode se u različitim nijansama, a prekrivaju izrastak do sledećeg pranja kose.
Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>