Region

Svet

Region

Serija Besa 2, epizoda 2: Nesreća i posledice! (VIDEO)

Serija Besa 2, epizoda 2. biće emitovana večeras na Super Star kanalu u 21 čas. Nesreća i posledice... Saznaćemo da li su Uroš i njegova porodica preživeli nesreću i da li i kakve veze ona ima sa besom Dardana Beriše.

Serija Besa 2, epizoda 2: Nesreća i posledice! (VIDEO) Screenshoot/YoutubePorodica Perić na potpuno neočekivanom mestu i u nepotpunom sastavu (bez ćerke i sestre)  slavi Vidanov rođendan. 

Sin Dardana Beriše, Driton, se vraća u Crnu Goru iz Italije da sahrani dedu, iako je on želeo da bude sahranjen na Kosovu. 

Dritonov brat od ujaka Iljir Sokolji već vodi uspešan posao iz svoje vile na Ženevskom jezeru.

 

Premijera Besa 2, epizoda 1: Osveta! (VIDEO)


Inspektor Petrit Koci je živ i uz to oženjen. 

Petritova partnerka iz policije Divna nastavlja da prati aktivnosti klana Beriša, dok bivši muž preti da će joj oduzeti starateljstvo nad ćerkom.

Luka trpi pritisak jer mu je u poslu sa kokainom direktna saradnica Ana, koja želi od njega da sazna ko joj je ubio brata. 

Jedna smrt u klanu Beriša i neočekivani kraj rođendana Vidana Perića pokrenuće niz neverovatnih događaja koji će postaviti pitanje da li je uvek moguće održati datu reč?

Epizoda 2. sezone 2. serije Besa će doneti odgovor na pitanje da li su Uroš i njegova porodica preživeli nesreću i da li i kakve veze ona ima sa besom Dardana Beriše.

Kada primi vest o  porodici Uroša Perića, inspektor Petrit Koci će iz Beča hitno krenuti u Estoniju. 

Za to vreme u Beogradu inspektorka Divna Dukić i njen bivši muž (Nebojša Milovanović), započinju bespoštednu borbu za starateljstvo, a Dardan Beriša u crnogorskom zatvoru prima uznemirujuću posetu...

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 
 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Tvinemania

Povezane vesti:


>