Zadruga

Parovi

Maja Marinković se svetila tako što je zvala Mladena Vuletića!

Maja Marinković se svetila Dalili tako što je zvala Mladena Vuletića! Smatra ga za najveću Dalilinu ljubav, pa je ovim potezom što bi se reklo, "ubila" dve muve, osvetivši se i Caru i njoj.

Maja Marinković se svetila tako što je zvala Mladena Vuletića! Screenshoot/Instagram




Maja Marinković je priznala da je pred ulazak u "Zadrugu 5" bila intimna sa dva bivša momka - Milanom Jankovićem Čorbom i Mladenom Vuletićem, pa sada ne zna s kojim od njih dvojice je ostala u drugom stanju.

Maja je na sve načine pokušala da sakrije šokantnu informaciju jer je nedavno obnovila vezu sa Filipom Carem, ali se izlanula u razgovoru sa Tarom Simov.

- Kasni mi 24 dana, verovatno sam trudna! Ne znam šta da radim! Bila sam sa dvojicom, kako da znam ko je otac? - jadala se Marinkovićeva, a zatim nagovestila ko su potencijalni očevi njenog deteta:

- Jao, baš mi nešto nedostaje Čorba. I Mladen isto. Njih dvojica su mi najbliži muškarci u spoljnom svetu.


- Kad Maju povredi neki muškarac, ona mu se odmah osveti! Veoma je osvetoljubiva, ali i perfidna! Čim je videla da se Filip smuvao s Dalilom, odmah je pozvala Vuletića i tražila da se vide. Znala je da je on najveća Dalilina ljubav, pa je htela i njoj da napakosti - priča Majina drugarica za "Informer".


Dodaje da je Marinkovićeva u istom periodu imala intimne odnose i sa Čorbom.

- Sa njim se prethodnih meseci redovno viđala. Bili su zvanično zajedno tokom "Zadruge 4", a posle su se povremeno nalazili. Između njih dvoje postoji jaka hemija, tako da Maja i dalje ne može da mu odoli.
 

Emina Mujić razočarana u Dejana! Filipa Cara će zgaziti! (VIDEO)




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs/informer

Povezane vesti:


>