TV Show

Parovi

Minsko polje sa Minom Vrbaški: Car je đilkoš onaj seljački! (VIDEO)

Još jedna epizoda emisije "Minsko polje sa Minom Vrbaški"!  Saška Karan, Bora i Mina napravili rusvaj u studiju. Car je đilkoš onaj seljački, Maja Marinković karakondžula...

Minsko polje sa Minom Vrbaški: Car je đilkoš onaj seljački! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




U drugoj epizodi "Minsko polje sa Minom Vrbaški", Saška Karan i Bora Santana napravili su opštu pometnju, kada su razvezali jezik i opleli po mnogim aktuelnim zadrugarima!


Mina Vrbaški ove sedmice ugostila je bivšu učesnicu rijalitija "Zadruga" i pevačicu Sašku Karan koja tokom čitave emisije nije štedela reči kada je u pitanju aktuelna zadrugarka Dalila Dragojević, ali i njen bivši dečko Filip Car


- Car je đilkoš onaj seljački, fuj povraća mi se od njega i njegovih izjava. Neću zaboraviti njegovu izjavu kad je rekao za Dejana, žao mi ga je. Žao mu ga je, a kresnuo mu je ženu. Dalila  i ja smo imale lep i korektan odnos. Međutim, ja sad ovo stvarno moram da kežem, Dalila je ispala najveća ku*vetina u istoriji rijalitija - rekla je Saška. 


Ni Bora Santana nije štedeo reči kada je Dalila u pitanju pa je tako otkrio jednu od mnogih njenih tajni. 

- Dalili se ne živi u Šepku, želi da dođe u Beograd - kroz osmeh je ispričao Bora Santana. 

 

Dok, voditeljka Mina Vrbaški nije izdržala pa se kroz osmeh zahvalila timu, što smo joj spremili kolažnu fotografiju fizičkog izgleda Maje Marinković, nakon čega je bivšu rijaliti koleginicu nazvala "karakondžulom". 


- Hvala ljudima što mi daju inspiraciju i što svaki put na kraju emisije imam one najgore "pačavre" i "karakondžule" da mogu da ih komentariše - prokomentarisala je Mina misleći na Maju Marinković. 

 

Novu epizodu "Minsko polje sa Minom Vrbaški" možete pogledati u videu:




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika

Povezane vesti:


>