Region

Svet

Majka Tanje Savić, prvi put otvoreno o Stanivukoviću! (VIDEO)

Majka Tanje Savić, Živana prvi put je otvoreno govorila o ćerkinom odnosu sa gradonačelnikom Banja Luke, Draškom Stanivukovićem. Jedva sam se otarasila jednog, šta će joj drugi?!

Majka Tanje Savić, prvi put otvoreno o Stanivukoviću! (VIDEO) Screenshoot/Instagram/youtube
Javnost nedeljama unazad bruji o emotivnom odnosu Tanje Savić i Draška Stanivukovića, a osim Tanje koja ne želi da da odgovore na pitanja o romansi, uzdržana je i njena majka Živana kada se radi o Stanivukoviću.

"Nađite nju, pa pričajte sa njom. Nisam videla nikog. Imali smo koronu, bili smo u izolaciji. Ranije sam kupovala novine kada se Tanja takmičila, a sada imam telefon pa čitam. Ništa nije tačno. Kakav Draško? Jedva sam se otarasila od jednog (Dušana Jovančevića), šta će joj sada muž. 


Ne treba joj. Otom potom. Ne mogu nikom da zabranim, ali sada su joj deca tu i ne treba joj niko. Sada treba da čuva decu." - rekla je Tanjina majka, pa otkrila šta misli o izjavi Draškove bake da mu nije potrebna ''žena sa dvoje dece'':

 I ja bih isto tako rekla. Šta ima veze šta je rekla. Svi smo živi ljudi. Nikog nisam videla ni čula - rekla je Živana za Pink.rs.

 

 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink


>