Ostalo

Sme�no

Novčanik treba držati u kući na posebnom mestu! Novac će se gomilati!

Novčanik treba držati u kući na posebnom mestu i novac će se sam gomilati, bar tako tvrde oni koji se bave feng šuijem. Svaka kuća je podeljena na određene zone.

Novčanik treba držati u kući na posebnom mestu! Novac će se gomilati! Svet Plus




Neke zone su namenjene za ljubav u domu, druge za udobnost i sreću, a neke za blagostanje. 


Ako želite da povećate prihod i oslobodite protok energije, onda treba da se fokusirate na ugao novca, ali i da obratite posebnu pažnju na mesta gde skladištite štek.

U svakoj kući, jugoistočni sektor je odgovoran za materijalno blagostanje. Upravo u tom delu doma treba čuvati i stalno dopunjavati “kasicu-prasicu”.

Feng šui stručnjaci ističu da ovde možete staviti i novac koji ste dobili za neke zasluge ili nova dostignuća na poslu.

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!









Jugoistočni deo doma, koji je zadužen za povoljne finansije, takođe treba obogatiti biljem, pa po feng šuiju u ovom delu doma treba čuvati drvo novca, zeleno bilje ili ljubičasto cveće.



Koristite element vode da povećate efekat zone bogatstva. U jugoistočnom sektoru kuće postavite posudu sa vodom ili mali akvarijum. Možete koristiti fotografije koje prikazuju vodopade, duboke reke, mora i okeane.



U ovom delu doma koristite predmete u zlatnoj i crvenoj boji, a možete staviti i određene talismane kao što su feng šui figurice, akvarijum sa zlatnim ribicama ili jednostavno ukrasiti novčićima.

 

Glavni razlozi razvoda! Mnogi se razvode jer im se drugi petljaju u brak!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/http://srbijausrcu.com

Povezane vesti:


>